Szerszámgép felújítás. Hidraulikus rendszerek tervezése

Szerszámgép és célgép felújítás, modernizálás Eszterga, marógép modernizálás, felújítás? Állapot felmérés, hidraulikus rendszerek tervezése. Felújítás modernizálás állapot felmérés  
célgép szerszámgép marógép állapot felmérés, felújítás, modernizálás. Gépi forgácsolás, hidraulikus rendszerek tervezése
+36-1-277-7903+36-20-9-341-253
hexa.koszegi@gmail.com
A gép műszaki állapota
Mindig legyen tisztában saját gépének műszaki állapotával, ennek érdekében időközönként ellenőriztesse a gép geometriáját és az egyes funkciókat.
Tanácsok szerszámgép használóknak
Tovább a szolgáltatási területekhez
Referencia munkáink


Még több tanács
Dr. Kiss Gyula
(KÖZGÉP RT.)

Az elmúlt időben több szerszámgépet sikeresen újíttatunk fel a HEXA Kft-nél. A gépek felújítását gyorsan és szakszerűen végezték, sőt a megrendelt műszaki tartalmon felül is végeztek munkát. A jövőben is számítunk munkájukra, valamint a gépek karbantartásában is kérjük közreműködésüket.
Összes vélemény megtekintése
Cégünket tanúsította
az Interantional Cert
Hungary Kft.

www.isotanusitas.hu
   Navigáció: Főoldal --> Szolgáltatások

TERÜLETEK MELYEKBEN OTTHON VAGYUNK

Szerszámgépek karbantartása, hibajavítás

Részleges és teljes felújítás, modernizálás

Vezérlések cseréje SIEMENS, NCT, HEIDENHAIN

Általános gép állapot felmérés - geometria, és funkcionális téren egyaránt

Gépek teljes geometriai beállítása

Általános acélszerkezeti gyártás

Gépi forgácsolás

Célgépek tervezése

Hidraulikus rendszerek tervezése, javítása, karbantartása

Rozsdamentes berendezések gyártása

Ingyenes szolgáltatásaink

Tanácsok gép üzemeltetőknek (online)

Gépipari szótár (online)

A következő cégek termékeit forgalmazzuk:
www.takisawa.eu
www.akiraseiki.hu
www.chevalier.hu
www.citizen.de
www.hedelius.de
www.awea.com
www.akiraseiki.com
www.goodwaycnc.com
www.paragoncnc.com
www.chevaliertw.com
www.quaser.com

Ne vegyen újat, újíttassa!

szerszámgépek javítása és felújítása

A minőségi, hatékony és profitorientált munkavégzéshez több dolog együttállása szükséges, így például jó, ha elhivatott alkalmazottakkal, hatékony stratégiával vagy precíz és megbízható gépekkel dolgozunk. A siker másik kulcsa lehet még a folyamatos megújulás, a modernizáció.

Ezeket a követelményeket a szerszámgépekre is érdemes kiterjeszteni. Egy szerszámgép lecserélése a jobbra, újabbra azonban nem kis anyagi befektetést követel meg, de nem is biztos, hogy a legjobb döntés. Miért járhatunk jobban, ha új szerszámgép helyett a régi felújítása mellett döntünk? Ezzel a döntéssel a gépünknek csak azokra az alkatrészeire kell pénzt szánnunk, melyeket ki kell cserélni, ráadásul a gyári alkatrészeken kívül speciális alkatrészeket is vásárolhatunk, ezekkel pedig növelhetjük a gépek teljesítményét, valamint saját, egyedi igényeinkhez igazíthatjuk működésüket.

Keressen minket bizalommal, és végeztesse profi szakemberekkel szerszámgépei javítását és felújítását! Felmerülő kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat!

Elromlott a forgácsoló gépe? Nem működik az eszterga?

szerszámgépek javítása

Ha bármely szerszámgépe javításra szorul, forduljon hozzánk!

Mai fogyasztói társadalmunkban egyre inkább elterjedt jelenség, hogyha valami már nem működik megfelelően, kidobjuk és újat veszünk, ahelyett, hogy megpróbálnánk megjavítani. Ez lehet, hogy egyszerűbb megoldásnak tűnik, de amellett, hogy a legkevésbé sem gazdaságos, vagy költséghatékony, szemetet is termel. Belegondolni is szörnyű, mennyi minden a hulladéktárolóban végzi, amit talán még hasznosítani lehetett volna. Adjunk nekik még egy lehetőséget!

Ez érvényes a szerszámgépek javítására is. Egy új forgácsoló, maró, vagy esztergagép igen nagy összegű kiadást jelent, ami mindenképpen megterheli a költségvetést, és még ha ügyelünk is rá, hogy jó minőségű gépet vegyünk, az ördög nem alszik. Bonyolult, összetett működésű gépekről van szó, bármikor előfordulhat, hogy valami elromlik. Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk fő profilja a szerszámgépjavítás, szívügyünk, hogy mentsük a menthetőt. Ezenkívül többek között foglalkozunk még szerszámgépek felújításával, karbantartásával. Tapasztalt szakembereink jelentik a garanciát arra, hogy Ön elégedett lesz a munkánkkal! Amennyiben elnyertük a bizalmát, keressen minket megadott elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk a kérdéseire!

Szeretne spórolni a termelésen?

szerszámgépek javítása

Cégünk fő tevékenysége a szerszámgépek javítása, felújítása. Termeléssel foglalkozó cégeknél jelentős költségmegtakarítás érhető el, ha az elavult szerszámgépeket nem cserélik le újra, hanem megjavíttatják, esetleg olyan módon újíttatják fel, hogy az még hasznosabb, illetve még hatékonyabb legyen.

A szerszámgépek általában felújíthatók, úgy, hogy ugyanazt a feladatot hatékonyabban, jobb minőségben, esetleg gyorsabban tudják elvégezni. Ezzel időt, termelési költségeket, illetve munkaerőt spórolhat cégének, mely által sokkal nagyobb haszonra tehet szert, mint eddig bármikor.

Ebben segítünk mi! Szakértő munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy szerszámgépei a lehető legnagyobb hatásfokot érhessék el, melynek köszönhetően Ön nagyobb bevételre tehet szert! A felújítás költségei egy új gép árának csak a töredékét teszik ki, viszont az eredmény azonos lesz.

Növelni szeretné a termelékenységet? Forduljon bizalommal cégünk munkatársaihoz gépeinek javításával, felújításával kapcsolatban!

A régi is lehet teljesen új

szerszámgépek javítása

A mai rohanó világban, ahol a termelés és az értékesítés a mérvadó, a fogyasztói társadalom pedig darálja az újabbnál-újabb termékeket, a réginek már nincs helye. Legalább is ezt gondolná az ember. Azonban megfelelő karbantartás és javítás mellett minden lehet újszerű és jól alkalmazható.

A szerszámgépek világára különösen igaz, hogy a klasszikus néha ideálisabb, mint az innovatív, még kevésbé sokat tesztelt. A modernizált világban használt automata gépek ugyanis gyakran hibásodhatnak meg, mint mechanikus, kézzel alkalmazott elődei. Egy szerszámgép javítása és karbantartása nehéz feladat és magas fokú precizitást igényel. Azonban a megfelelő szakemberrel és ideális eszközökkel kivitelezhető.

Ha Ön is jobban megbízik régi, bevált szerszámgépeiben, és szakszerű segítségre szorul szerszámgép javítása és karbantartása szempontjából, forduljon hozzánk bizalommal! Ne váljon meg alkalmasnak bizonyult szerszámgépeitől, vegye igénybe professzionális szolgáltatásainkat és mi újjá varázsoljuk azt, ami régi!

Ne várja meg, hogy meghibásodjon a gép, gondoljon a karbantartásra!

szerszámgép javítás

A szerszámgépjavítás és karbantartás olyan sarkalatos pontja a termelésnek, amelyet senkinek sem érdemes szem elől tévesztenie – bizonyára Önnek sem mindegy, hogy egy hirtelen meghibásodás miatt akadozik-e a gyártás, vagy inkább minden simán halad. Éppen ezért ne várja meg, hogy gond legyen, inkább forduljon időben szakemberekhez gépei alapos ellenőrzése érdekében!

A karbantartás során olyan hibák kerülhetnek felszínre, amelyekkel ugyan még akár hetekig, hónapokig üzemképes lett volna a szerkezet, azonban könnyen lehet, hogy végül sokkal nagyobb kárt okozott volna. Ilyenkor a szerszámgépjavítás ajánlott, megelőzendő az anyagi veszteséget.

Szakembereink gondos odafigyeléssel viseltetnek mind a szerszámgépjavítások, mind a karbantartások során arra, hogy csak a legjobb munkát adják ki a kezeik közül! Amennyiben úgy dönt, hogy minket hív, nem kell aggódnia amiatt, hogy valóban tökéletes lesz-e az eredmény.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, válassza a szakszerűkarbantartást és szerszámgépjavítást!

A szerszámgépek leggyakoribb hibái

szerszámgép javítás

Cégünk fő tevékenységi köre a szerszámgépek javítása, felújítása. Nézzük, mik a leggyakrabban előforduló hibák!

Elektromos kapcsolók meghibásodása: Bármilyen egyszerű hibának is tűnik, ha a gépkezelő az elektromos kapcsolók működésében hibát észlel, azonnal be kell fejezni az adott munkafolyamatot és szerszámgépjavító szakemberhez kell fordulni. Áramtalanítás, majd javítás után ellenőrizni kell, hogy a javított alkatrész megfelelően működik-e.

A vezérlő meghibásodása: A vezérlő egység hibája esetén a szerszámgép rosszul, vagy egyáltalán nem fog működni. A gépet ki kell kapcsolni és szakembert hívni hozzá.

A fentieken túl bizonyos időközönként szükséges lehet a szerszámgépben található szűrők tisztítása. A megfelelő működéshez szükséges, hogy a szűrők maradéktalanul el tudják látni feladatukat, elhanyagolásuk nagyobb hibához vezethet!

Szerszámgépek javításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását szerszámgépek felújításával kapcsolatosan is!

Mit tegyen, ha meghibásodik a szerszámgép?

szerszámgép javítás

Természetesen a legevidensebb válasz, hogy hívjon minket, azonban mielőtt elvégezhetnénk a szerszámgép javítást, érdemes Önnek is gondoskodnia néhány dologról. Mivel a szerszámgépek nem olcsó szerkezetek, minden bizonnyal Önnek is fontos, hogy feleslegesen ne rongálódjanak tovább, ha probléma lép fel, ráadásul a balesetveszélyes helyzeteket is jó elkerülni.

Hogyan tudja ezt megtenni?

  • Amikor az első jeleit érzékeli a meghibásodásnak, ne folytassa a termelést! Lehet, hogy kiesést okoz, de ilyenkor előfordulhat, hogy a gép még könnyebben javítható, ha nem terheli úgy, hogy már eleve gond van vele.
  • Áramtalanítsa a szerszámgépet! Ha nem tudja pontosan, hogy mi a zavar oka, akkor ez a lépés még inkább fontos, hiszen a meghibásodott termelőeszközök érintésvédelmi szempontból sem mindig biztonságosak.
  • Várja meg a szerszámgépjavító szakembereket! Amennyiben Ön nem rendelkezik megfelelő képzettséggel a területen, akkor nem érdemes egyedül belefognia a javításba, mert lehet, hogy csak még nagyobb problémát okoz vele.

Ha szerszámgépjavításról van szó, keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Szerszámgép javítása gyorsan és szakszerűen!

szerszámgép javítás

A szerszámgépeknek létfontosságú szerepük van a gyártásban és a különféle munkálatokban, így nagyon fontos, hogy kiválóan működjenek, és előrébb vigyék a folyamatokat. Ha meghibásodik egy szerszámgép, rögtön kérjük szakember segítségét, hiszen egy rossz gép megkeserítheti a munkánkat.

Viszont nem állhatnak le a munkálatok hosszú időre, mivel azok anyagi károkkal is járhatnak, ezért érdemes megbízható, gyors és rutinnal rendelkező szakemberre bízni hibás szerszámgépünket.

Nálunk jó helyen jár! Egy előre megbeszélt időpontban állapotfelmérést végzünk és ezt követően neki is látunk a szerszámgép javításának. Mi bármilyen problémát megoldunk, és arra törekszünk, hogy minél hamarabb újra hasznos berendezés lehessen a munkában a szerszámgép, melyhez minden szükséges eszközünk és szakismeretünk megvan.

Szerszámgépjavítás a mi területünk, amiben garantált minőséget nyújtunk és biztosítjuk a tökéletes működést! Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot és mi felújítjuk szerszámgépét!

Érdekességek az esztergagép kialakulásáról

Esztergagép

Napjainkban már igen precíz és modern gépek segítik az egyes ipari területek mindennapi munkafolyamatait, és egy megbízható gépjavítással foglalkozó céggel karöltve gördülékeny lehet a munka. De hogyan is alakult ki mindez?

Az eszterga volt az első szerszámgép, mely ötezer éves múltra tekint vissza. Az első esztergák i.e. 3000 körül jelentek meg Közel-Keleten, amiknek segítségével fából készült forgástesteket készítettek és az íjvonó elvén működtek.

I.e. 300-ban egy egyiptomi sírban ábrázolták a faesztergát, a dombormű két embert ábrázol, akik egy esztergát működtetnek. Valószínűsíthető, hogy a görögök az egyiptomiaktól ismerték meg ezt a technikát.

Érdekes feljegyzések születtek a szerszámgép használatát tekintve. 1254-ben I. Edward és Kasztíliai Eleonóra esküvőjén használt több száz csésze és 1500 darab tányér volt, amit mind fából esztergályoztak. Később, 1284-ben az egyik földesúri birodalmat felszerelték új edényekkel, amihez több ezer tányér és kupa volt szükséges.

A mai, korszerű gépek rendkívül strapabíróak, ám az igen nagy igénybevételnek köszönhetően egy idő után szakszerű javításra szorulnak. A professzionális szerszámgépjavítás segítségével újjá varázsolhatja berendezéseit! Meghibásodott gépei kapcsán bátran forduljon hozzánk!

Modernizáltassa elavult gépeit!

Modernizáltassa elavult gépeit!

A technika rohamos fejlődése miatt előfordulhat, hogy régebbi gépeink mér elavultak és nem képesek megfelelni a modern elvárásoknak. Ez a probléma sokrétű lehet: nem megfelelő teljesítmény, mai szemmel pontatlan megmunkálás, természetes elhasználódás. Ilyenkor megtehetjük, hogy vásárolunk egy új szerszámgépet, illetve modernizáltathatjuk azt egy erre kiválóan képzett és széleskörű tapasztalattal rendelkező céggel.

A fogyasztói társadalomban a szerszámgép felújítás háttérbe szorult, és csak kevesen foglalkoznak a modernizálással, de vannak még olyan vállalkozások, akikre nyugodtan rábízhatjuk a munkát.

Szeretné szerszámgépei felújítását és javítását profi szakemberekre bízni? Akkor a legjobb helyen jár! Szakszerűen, az Ön igényei szerint végezzük el a modernizációs munkálatokat, hogy Önt még hosszú évekig kiszolgálják felújított szerszámgépei!

Ha új darab vásárlása helyett Ön is a szerszámgép felújítás mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal! A profi munkát garantáljuk!

Szerszámgépek: a geometriai beállítás jelentőségéről

Gépek beállítása

Az előállított munkadarabok pontossága jelentősen függ a szerszámgépek pontosságától. A tökéletes működést a rendszeres gépbeállítás szavatolja. A szerszámgépek geometriai beállítása éppen ezért nyer nagy jelentőséget.

A geometriai beállítás nem csupán a precíz működés elősegítéséhez járul hozzá, de lehetővé teszi, hogy a különböző alkatrészek kopása kisebb, a csapágyak terhelése pedig alacsonyabb legyen, ezzel együtt a szerszámgépek élettartama pedig meghosszabbodjon.

A geometriai beállítás során számos részfeladatot el kell végezni a szerszámgépen, így például a vízszintes és függőleges kardánhajtások beállítását, a tengelyek, hengerek, állványok párhuzamosságának és egyenességének mérését, a szánpályák és munkaasztalok vizsgálatát, a gépalapozások, a tartó- és vezetősínek vizsgálatát, ezen kívül az orsók vizsgálatát, valamint a merőlegesség és a függőlegesség pontos méréseit.

Szeretné profikra bízni a szerszámgépek javítását, geometriai beállítását, karbantartását? Keressen minket bizalommal!

Felújítás: megéri? A válasz: igen!

Gépek beállítása

A munkagépek előbb utóbb sajnos elhasználódnak, meghibásodnak, és már nem teljesítenek olyan hatásfokkal, mint pályafutásuk elején. Hogy mit eredményez egy hibás gép? Megnő a szervizköltség, az üzembiztonság instabillá válik és termeléskiesés lép fel. Az adott szerszámgép tulajdonosa egy fontos kérdés előtt áll: újat vegyen, vagy döntsön a szerszámgép felújítás mellett?

A felújítás mellett több érv is szól:

  • Ha az adott berendezést, valamint annak használatát már jól ismerik a dolgozók és magabiztosan is bánnak vele, érdemes megfontolni, hogy, ha anyagi szempontból is megéri, a felújítással megtartsuk megbízható gépünket.
  • A régi gépekre jellemző a stabil mechanikai felépítés, ezt kár lenne lecserélni egy esetlegesen silányabb darabra.
  • Gyakran fennáll az a prózai ok, ami a felújítás oldalára billenti a döntés mérlegét, méghozzá az, hogy nincs lehetőség új gépet venni, és ez a megoldás költséghatékonyabb.

Keressen minket bizalommal szerszámgép felújítása esetén!

Gondoljon rendszeresen a szerszámgép karbantartásra!

Gépek beállítása

A karbantartás fontossága magától értetődő, hiszen ezzel hatalmas kiadásokat kerülhetünk el cégünk esetében. A másik érv, ami e mellett szól, az az üzemi balesetek elkerülése miatt lényeges, hiszen se a cégnek, se a munkavállalónak nem jó egy ilyen esemény. A megfelelő szerszámgép karbantartás tehát elhanyagolhatatlan a mindennapok során!

Sajnos még egy újonnan vásárolt eszterga, CNC gép vagy más szerszámgép esetében is előfordulhat meghibásodás, amit ha a gyártói garanciára bízunk, az nagy idő kiesés, az idő pedig ugyebár pénz. A régebbi gépeknél ez főleg fontos kérdés, mivel bármikor bekövetkezhet egy nem várt meghibásodás vagy üzemhiba, ezért legalább fél évenként érdemes szerszámgép karbantartásnak alávetni ezeket.

Ha profi szerszámgép karbantartó és javító cégre van szüksége, akkor ne keressen tovább! Nyugodtan ránk bízhatja a munkát, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkezünk az ilyen jellegű munkálatok terén!

Kérje ajánlatunkat
Tekintse meg munkáinkat
Olvasgassa a gépipari szótárunkat!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Rendszeres és pontos tájékoztatás érdekében adja meg e-mail címét, így feliratkozik online hírlevelünkre.

Az Ön e-mail címe:


tusírozás | munkadarab megfestése annak érdekében, hogy két érintkező felület találkozási pontjait vizsgálni lehessen (illesztés jóságának ellenőrzése)
hántoló | gyémánt lapkát befogó nyeles szerszám
Teljes Gépipari szótár

SKODA160 CNC Horizont
Hagyományos SKODA 160 típusú horizontál CNC-re történő átépítését végeztük el, többek között az eddigi 5000 mm x mozgást 10000 mm-re növeltük meg.Az x tengelyen lineárvezetéket és golyósorsót alkalma...
További referencia munkáink
Cégünkről Szolgáltatási területek Referenciák Gépipari szótár Online tanácsadás Tanácsok Kapcsolat
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Keresőoptimalizálás, Honlapkészítés : Xpedient Tanácsadó Kft., Néhány website
Látogatók száma: 63287.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. | +36-1-277-7903 | +36-20-934-1253 | hexa.koszegi@gmail.com | 1211 Budapest, Központi út 54.

Elérhetoségek
Telefon:+36-1-277-7903
Telefon:+36-20-9-341-253
E-mail:hexa.koszegi@gmail.com