Szerszámgép felújítás. Hidraulikus rendszerek tervezése

Szerszámgép és célgép felújítás, modernizálás Eszterga, marógép modernizálás, felújítás? Állapot felmérés, hidraulikus rendszerek tervezése. Felújítás modernizálás állapot felmérés  
célgép szerszámgép marógép állapot felmérés, felújítás, modernizálás. Gépi forgácsolás, hidraulikus rendszerek tervezése
+36-1-277-7903+36-20-9-341-253
hexa.koszegi@gmail.com
A gép műszaki állapota
Mindig legyen tisztában saját gépének műszaki állapotával, ennek érdekében időközönként ellenőriztesse a gép geometriáját és az egyes funkciókat.
Tanácsok szerszámgép használóknak
Tovább a szolgáltatási területekhez
Referencia munkáink


Még több tanács
Dr. Kiss Gyula
(KÖZGÉP RT.)

Az elmúlt időben több szerszámgépet sikeresen újíttatunk fel a HEXA Kft-nél. A gépek felújítását gyorsan és szakszerűen végezték, sőt a megrendelt műszaki tartalmon felül is végeztek munkát. A jövőben is számítunk munkájukra, valamint a gépek karbantartásában is kérjük közreműködésüket.
Összes vélemény megtekintése
Cégünket tanúsította
az Interantional Cert
Hungary Kft.

www.isotanusitas.hu
   Navigáció: Főoldal --> Szolgáltatások

TERÜLETEK MELYEKBEN OTTHON VAGYUNK

Szerszámgépek karbantartása, hibajavítás

Részleges és teljes felújítás, modernizálás

Vezérlések cseréje SIEMENS, NCT, HEIDENHAIN

Általános gép állapot felmérés - geometria, és funkcionális téren egyaránt

Gépek teljes geometriai beállítása

Általános acélszerkezeti gyártás

Gépi forgácsolás

Célgépek tervezése

Hidraulikus rendszerek tervezése, javítása, karbantartása

Rozsdamentes berendezések gyártása

Ingyenes szolgáltatásaink

Tanácsok gép üzemeltetőknek (online)

Gépipari szótár (online)

A következő cégek termékeit forgalmazzuk:
www.takisawa.eu
www.akiraseiki.hu
www.chevalier.hu
www.citizen.de
www.hedelius.de
www.awea.com
www.akiraseiki.com
www.goodwaycnc.com
www.paragoncnc.com
www.chevaliertw.com
www.quaser.com

A szerszámgép modernizálás növeli a gép teljesítményét

szerszámgép felújítás

A javítás mellett a szerszámgép modernizálással is foglalkozunk. Hosszabbítsa meg az eszközei élettartamát, ahelyett, hogy lecserélné őket!

A régóta használatban lévő gépek szükségszerűen elkezdenek amortizálódni, ezáltal pedig romlik a teljesítményük. A szerszámgép akkor veszít az eredeti teljesítményéből, ha erre utaló jeleket tapasztal a tulajdonosa, használója.

A szerszámgép lassabban dolgozik vagy a munkája megszokott minősége láthatóan változott? Itt az ideje egy kis korszerűsítésnek! Mit nyer Ön egy ilyen szolgáltatással? Az eszközön spórolni tud, mert nem kell újat vennie. Ugyanaz a gép sokkal jobb, gyorsabb és hibamentes munkát tud végezni, mint  a modernizálás előtt. A szolgáltatás kevés időt vesz igénybe, újszerű gépet kap vissza utána.

A szolgáltatásaink segítségével lehetősége lesz minél tovább megőrizni a szerszámgépei, eszközei kifogástalan állapotát hosszú ideig. Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen tőlünk időpontot a gép műszaki állapotának felméréséhez és szakmai tanácsadáshoz!

Szerszámgép tervezés a hatékony munkafolyamatok elősegítéséért

szerszámgép felújítás

Szeretne olyan szerszámgéppel dolgozni, amely éppen az adott műveletet könnyíti meg? Keressen bennünket a tervezésért, legyen a munka hatékony!

A szerszámgépek sokat segítenek a szakembereknek, azonban vannak olyan műveletek, amiknél az adott berendezést nem lehet jól használni. Kedvező lenne, ha bizonyos munkafolyamatokhoz a célnak megfelelő készülékek állnának rendelkezésre, amelyek így valóban megkönnyítik a feladatokat.

A szerszámgép tervezés orvosolja a hiányosságokat

A szerszámgép tervezés keretein belül hozzájuthat a régóta keresett készülékhez. Nagy előnye a szolgáltatásnak, hogy rugalmasan, szinte bármilyen munkafolyamathoz tudunk ideális megoldást kínálni.

szakszerű tervezés kulcsfontosságú szerepet tölt be abban, hogy végül a berendezés megbízható legyen és kimagasló minőséget képviseljen.

Honlapunkon részletesebb információkat találhat tevékenységünkről. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne kérdezni a tervezésről, szolgáltatásainkról, hívjon bennünket telefonon, vagy keressen e-mailen! Kollégáink készséggel válaszolnak mindenkinek.

Szerszámgép felújítás, a gépek élettartamának meghosszabbításáért

szerszámgép felújítás

Segítünk, hogy a meglévő szerszámgép tovább használható legyen. Keressen bennünket a berendezés felújításáért, és elkerülheti a vásárlás bonyodalmait!

Sokan jutnak hozzá olyan szerszámgéphez, amit az állapota miatt adnak oda díjmentesen a szakembereknek. Főleg az élettartam az, ami erre hatással van, egyesek nem szívesen dobnák ki emiatt a készülékeket, viszont használni sem tudják, így történik meg az, hogy ingyen továbbadják másoknak.

Ez egy roppant szerencsés helyzet, mert így nagyon drága készülékekhez lehet hozzájutni, amikért nem kellett kifizetni az eredeti vételárat.

Szerszámgép felújítással nem veszhet kárba a jó üzlet

Amennyiben Ön is hozzájutott díjmentesen egy idős, de még rendbe hozható berendezéshez, megéri hozzánk fordulni a szerszámgép felújításért. A szolgáltatásnak köszönhetően a jó üzlet többszörösen is megtérülhet.

Önnek valóban lehet egy korszerű, megbízható szerszámgépe, amiért nagyon alacsony összeget kellett kifizetnie, mivel csak a felújítás összegével kell számolnia.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Szerszámgépek karbantartása: az üzleti siker kulcsa

szerszámgép karbantartás

A szerszámgépek karbantartása a megbízható működés alapja, és kulcsfontosságú az üzleti siker szempontjából.

A berendezések rendszeres használata során elkerülhetetlen a kopás és a kenőanyagok elhasználódása, aminek következtében megnő a meghibásodások kockázata is; ennek megelőzése érdekében elengedhetetlen a rendszeres és alapos szerszámgép-karbantartás.

Az ipari szerszámgépek karbantartása nem csupán a meghibásodások megelőzésére szolgál, hanem a gépek élettartamának meghosszabbítására is. A rendszeres karbantartás segít fenntartani az optimális teljesítményt, és minimalizálja a hirtelen leállások kockázatát, ami jelentős költségeket is okozhat.

A szerszámgépek karbantartásának egyik legfontosabb eleme a megelőző karbantartás, amelynek célja a gépek rendszeres ellenőrzése, tisztítása és beállítása még a problémák kialakulása előtt; ez lehetővé teszi az esetleges hibák korai azonosítását és kijavítását.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megbízni cégünket szerszámgépei karbantartásával, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Van lehetőség a szerszámgép fejlesztésre, modernizálásra

Szerszámgép fejlesztés

Szeretne modern eszközökkel dolgozni? Lehetőség van a meglévő szerszámgép fejlesztésre, keressen bennünket a korszerűsítésért, a minőség garantált!

Korszerű szerszámgépekkel könnyű és gyors a munkavégzés, azonban nem mindenki teheti meg, hogy azonnal váltson új készülékekre. Anyagi és energia szempontból egyaránt szükség van kellő kapacitásra ahhoz, hogy a modern berendezés kiválasztását le lehessen bonyolítani.

Önnek is lehet könnyen, költséghatékonyan korszerű szerszámgépe!

Szolgáltatásunk igazán kedvező megoldást kínál a szakembereknek a különböző területekre. A szerszámgép modernizálás, fejlesztés sokkal kényelmesebb, hiszen a meglévő berendezést korszerűsítjük, így elkerülhető a vásárlással kapcsolatos bonyolult, megterhelő procedúra.

Egy ilyen lehetőség sokkal vonzóbb alternatívát biztosít, arról nem beszélve, hogy a készülékek nem kerülhetnek azért kidobásra, mert nem modernek. Az egyszerű és gyors szolgáltatásunk mindenképp segítséget jelent a szakembereknek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat tevékenységünkről, szerszámgép fejlesztésről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Szerszámgép karbantartás a termelés zavartalanságáért

szerszámgép karbantartás

Szeretné, ha a szerszámgépek folyamatosan üzemképesek lennének? Garantálja a termelés zavartalanságát rendszeres szerszámgép karbantartással!

A szerszámgépek sok munkafolyamattal kapcsolatban nyújtanak hatékony segítséget. Egyes helyeken szinte állandó használatban vannak azért, hogy a termelés zavartalan legyen, így pedig lépést lehet tartani a piac követelményeivel.

Ahhoz, hogy ezt az intenzív terhelést jól tűrjék, fontos, hogy bizonyos időközönként megtörténjen a szerszámgép karbantartása.

Szerszámgép karbantartás a folyamatos üzemképességért

Az üzemképes, megbízható szerszámgépek kulcsfontosságú szerepet töltenek be egy sikeres vállalkozás életében. A karbantartással olyan meghibásodásokat lehet megakadályozni, amik miatt hosszabb idejű leállással is lehetne számolni.

Műhelyünkben minden rendelkezésünkre áll a hatékony, eredményes szerszámgép karbantartáshoz, így gondoskodunk a készülékek zavartalan használatáról.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Szerszámgép modernizálással új esélyt kapnak a készülékek

szerszámgép modernizálás

Az INOX kerekekkel könnyedén felkészülhet bármilyen külső hatásra. Válassza a már bevált megoldást, ami nem hagyja cserben egyhamar!

Az ipari területeken a különböző anyagmozgató berendezések igen intenzív igénybevételnek vannak kitéve. Gyakori, hogy teljesen váratlan az, hogy víz éri az eszközöket, de előfordulhat az is, hogy magas hőmérsékletnek lesznek kitéve.

Ezeket a hirtelen változó körülményeket nem csupán az anyagmozgatóknak kell tűrniük, hanem az alkatrészeiknek is, különösen a kerekeiknek. Ezek az elemek már a berendezések súlya miatt alapvetően nagy terhelésnek vannak kitéve. Mindenképp olyan megoldást kell találni a kerekekkel kapcsolatban is, amelyek jól alkalmazkodnak a körülményekhez.

A rozsdamentes kerék minden környezetben jól teljesít

Nem véletlen, hogy egyre több anyagmozgató berendezés gyártásához alkalmazzák az INOX kerekeket. Ezek az alkatrészek hozzájárulnak ahhoz, hogy az anyagmozgatókat gond nélkül lehessen használni bármilyen környezetben. Legyen szó magas hőmérsékletről vagy nedves közegről, a rozsdamentes kerekek nem mennek tönkre, egyáltalán nem érzékenyek a külső környezeti hatásokra. Hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat.

INOX kerék, ami garantálja a biztonságos használatot

Mivel az INOX kerekek ennyire jól teljesítenek a változó környezetben, nem érheti baj a szakembereket. Az anyagmozgatók kerekei nem törhetnek el egy hirtelen mozdulattól, így pedig a biztonságos munkavégzés terén sem lehet hiányérzetük a dolgozóknak.

A rozsdamentes alkatrészek folyamatosan elérhetők a kínálatunkban. Webáruházunkból gyorsan és könnyedén megrendelhetik a vásárlók a szükséges mennyiségben az alkatrészeket. Vevőinket az ipari kerekek széles, színvonalas választékával várjuk. Rengeteg időt, energiát tud megspórolni az online rendeléssel.

A korrekt árakról sem feledkezünk meg. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Szerszámgép felújítás a praktikus megoldásokat kedvelőknek is

szerszámgép felújítás

Szeretné a munkáját mindig gördülékenyen végezni? Az új gép vásárlása helyett válassza inkább a szerszámgép felújítást, keressen minket!

A szakemberek jelentős részének fontos, hogy a munkájukat mindig teljeskörűen, gördülékenyen el tudják látni. Igyekeznek lehetőleg minden plusz feladatot lecsökkenteni, vagy átadni másnak, azonban előfordulhat, hogy a régóta bevált szerszámgép működésével egyre nagyobb problémák merülnek fel. Lassú vele a munka, így felmerülhet az érintettekben, hogy új készülékre lesz szükség.

A vásárlás sok időt, energiát felemészthet, arról nem beszélve, hogy a kiválasztás folyamata sem túl gyors, mivel gyakran nagy kínálatot kell átböngészni.

Vásárlási tortúra helyett szerszámgép felújítás

A jó hír, hogy meg lehet akadályozni a bonyolult, hosszadalmas vásárlási folyamatot, mégpedig a szerszámgép felújítással. Szolgáltatásunk keretein belül a berendezések korszerűsítésnek esnek át, ami után sokkal jobban fognak teljesíteni.

A felújításhoz egyszerűen csak fel kell keresni bennünket, más plusz teendője nincs. Marad kapacitás a munkára, nem futhat ki a határidőkből.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Sztrenderd megoldások helyett célgép tervezés

Célgépek tervezés

Szeretne kompromisszumok nélkül dolgozni? Létezik a sztenderd megoldások helyett kedvezőbb opció, keressen minket a célgép tervezésért!

Nagyon sok berendezés a sztenderd kategóriát erősítik a működésüket, funkciójukat tekintve. Kereskedelmi forgalomban folyamatosan elérhetők, ilyenek lehetnek többek között a vágó és adagoló készülékek.

Vannak olyan munkafolyamatok, amiknél ezek a sztenderd megoldások nem működnek, mert meglehetősen egyedi műveletet kellene ellátniuk. Ilyenkor sokan megpróbálják a meglévő eszközeikkel, berendezéseikkel megoldani a helyzetet, azonban a kereskedelmi forgalomban elérhető készülékeket nem igazán lehet átalakítani.

A célgép tervezés megoldja a szituációt

Megéri a célgépekre gondolni az egyedi folyamatoknál. A berendezésekre jellemző, hogy nem előregyártottak, adott feladatok elvégzésére vannak tervezve, legyártva. Kedvező alternatívát kínálnak, sok folyamat általuk megkönnyíthető.

A feladatspecifikus készülékeket bátran ránk bízhatja, a célgépek tervezésében kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van. Bővebb információkért keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Szerszámgép felújítással sokat spórolhat

szerszámgép felújítás

Régi szerszámgépe már nem üzemel zökkenőmentesen? Keressen minket bizalommal a berendezés felújításáért, a költséghatékony megoldás nálunk elérhető!

Egyes szakemberek több éves szerszámgépekkel végzik a munkájukat, amelyek napról napra egyre több bosszúságot tudnak okozni. Gyakran leállnak, akadozva működnek, így pedig nem lehet a feladatokkal foglalkozni.

Vásárlás helyett szerszámgép felújítás

A manapság kapható szerszámgépekért igen mélyen kell a pénztárcába nyúlni, főleg a neves márkákkal kapcsolatban. Ez nem mindenki számára járható út, egyrészt anyagi tényezők miatt, másrészt ragaszkodnak a berendezéshez.

A szerszámgép felújítással nincsenek nagyobb plusz kiadások, és a szeretett eszköztől sem kell megválni. Egyszerűbb, költséghatékonyabb alternatívát kínálunk, amellyel mindenképp érdemes élni. A szerszámgép felújításnál nem kell hitelre vásárolni terméket, és elkerülheti a kiválasztással járó hosszas procedúrát is.

Ha szeretne bővebb információkat kapni a szolgáltatásról, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Szerszámgép karbantartás a zökkenőmentes munkavégzésért

szerszámgép karbantartás

Szeretné, ha a szerszámgépek mindig használatra készek lennének? Keressen minket a szakszerű karbantartásukért, és nincsenek kényelmetlenségek!

A szerszámgépek számos munkafolyamatot megkönnyítenek, éppen ezért fontos, hogy mindig rendelkezésre álljanak. Sajnos az elhanyagolt, nem karbantartott berendezések nem tudnak jól teljesíteni, bármikor leállhatnak, így pedig a szakemberek komoly hátrányba kerülhetnek.

A szerszámgép karbantartás a szakemberek érdekeit szolgálja

Célszerű a karbantartásra úgy tekinteni, hogy abból csak előnyökre tehetnek szert a szakemberek. Ha rendszeresen ellenőrizve van a berendezés, és megtörténik bizonyos alkatrészek cseréje is, úgy mindig használatra készek lesznek. Nem állhat le a munkavégzés, és még a minőségi végeredmény sem maradhat el.

szerszámgépek karbantartása mellett nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, mint például a tönkrement gépek pótlása. Rengeteg időt, energiát és pénzt lehet ezzel megspórolni.

Keressen bennünket a karbantartásért, nálunk minden elérhető az eredményes munkához! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Miért válassza az acélszerkezet gyártást?

acélszerkezet gyártás

Magas teherbíró képességgel rendelkező, könnyen előállítható megoldást keres? Ajánljuk figyelmébe az acélszerkezet gyártást, ami megfelel igényeinek!

Bizonyos projektek esetében mindenképp szükség lesz valamilyen szerkezetre is, ami garantálja az adott építmény tartósságát, megbízhatóságát. Ilyenkor egyeseknek főleg a betonszerkezetek jutnak eszükbe, azonban mielőtt megszületne a végső döntés, célszerű megismerni az acélszerkezet előnyeit is.

Mit érdemes tudni az acélszerkezetekről?

Az acélszerkezetek sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amik miatt gyakran sokkal kedvezőbb alternatívát is kínálnak a betonszerkezetekhez képest.

Az acélszerkezetek nagyon könnyűek, előállításuk sem túl bonyolult, a teherbíró képességük mégis kifogástalan, valóban a maximumot képesek biztosítani.

Telepítésük, felállításuk sem követel meg túl sok munkát, ez pedig kedvez a projektek számára, mivel hamar be lehet azokat fejezni, könnyen lehet tartani a határidőket.

Cégünk vállalja az általános acélszerkezet gyártást, a legmagasabb színvonalon, professzionális környezetben. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Tartson lépést szerszámgép modernizálással!

Szerszámgép fejlesztés, Szerszámgép modernizálás

Szerszámgép modernizálással lépést tarthat a fejlődéssel és a legkorszerűbb technikákat alkalmazhatja, anélkül, hogy minden berendezését lecserélné. 

A technika fejlődése rendkívül gyors minden területen. Ami ma már természetes, az néhány éve még elképzelhetetlen volt, folyamatosan jelennek meg a legújabb gépek, napról napra fejlődik a technika. Ennek sajnos megvan az a hátulütője, hogy minden gyorsan elavul. Aki szeretné tartani a lépést, annak gondoskodnia kell a szerszámgép modernizálásról. 

Az ipar minden területén folyamatosak a technikai újítások, de érhető módon nem lehet ilyen gyakran lecserélni akár komplett rendszereket a legújabb megoldásokra. Szerencsére azért nem kell lemondani sem az újdonságokról, ugyanis a szerszámgép fejlesztés mindenki számára elérhető lehetőség. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt ezzel kapcsolatban. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szerszámgép modernizálás iránt, kérje bátran bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Szerszámgépek karbantartásával a kényszerleállás ellen

Szerszámgépek karbantartása

A szerszámgépek karbantartásával elejét veheti a komolyabb műszaki hibáknak, és az ezek miatt bekövetkező kényszerleállásnak. Bízza ránk a feladatot! 

Minden céget kellemetlenül érint, ha meghibásodnak a napi munkához használt eszközök. Ilyenkor vagy nélkülözik ezeket ideig-óráig vagy kénytelenek leállni a munkával, ami nyilvánvalóan bevételkiesést jelent. Ahhoz, hogy ezt elkerülje, szükség van a szerszámgépek rendszeres karbantartására. 

Ha a szerszámgépeket bizonyos időközönként megvizsgálja egy szakember, megtalálja a gyengélkedő alkatrészeket és időben gondoskodik a javításokról, azzal megelőzhető, hogy komolyabb műszaki hiba lépjen fel. A szerszámgépek karbantartásához ezen kívül hozzá tartozik például a berendezések kenőanyaggal való ellátása is, aminek köszönhetően az élettartamuk is megnövekszik

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné kihasználni a szerszámgépek karbantartásának előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Cégünk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére. 

Rozsdamentes berendezések gyártása: válassza az időtálló opciót!

Rozsdamentes berendezések gyártása

A rozsdamentes berendezésekkel bátran lehet hosszú távra tervezni. Keressen bennünket a gyártásért, a kifogástalan minőség garantált!

A különböző berendezésekkel kapcsolatban igen sok kényelmetlenséget tud okozni a rozsda megjelenése. Sajnos az olyan anyagoknál, mint például a közönséges acélnál elkerülhetetlen, mert rendkívül fogékony rá. Ha nincs szellőzés, illetve alacsony az oxigéntartalom, szinte borítékolható, hogy nagyon hamar elkezd rozsdásodni a gép anyaga.

Rozsdamentes berendezések gyártása, az ideális választás

Ha a szakemberek tudják, hogy az adott környezet különösen kockázatos a rozsda szempontjából, érdemes hozzánk fordulni a rozsdamentes berendezések gyártásáért. Ezeknél nem jelenthet problémát a szellőztetés hiánya, mert anyaguk képes ellenállni a legszélsőségesebb környezetben is.

Ezekkel a berendezésekkel nyugodtan lehet tervezni hosszú távra, nem tehet kárt bennük a rozsda idő előtt.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

A hidraulikus rendszerek tervezése a mi specialitásunk!

Szerszámgép karbantartás

Vállaljuk hidraulikus rendszerek tervezését, többféle felhasználási területre. Keressen minket, ha egyedi megoldásra van szüksége speciális berendezésbe! 

A hidraulikai rendszerek feladata, hogy a folyadék vagy gáz nyomását a kívánt mértékűre alakítsák. Használatukkal a villamos, a hidraulikus és a pneumatikus energia mechanikaivá alakítható. 

Hidraulikus rendszerek tervezésére szükség lehet többek között: 

 • hengersorokhoz,
 • különféle szerszámgépekhez,
 • nehézipari berendezésekhez
 • felvonókhoz
 • emelőgépekhez
 • építőipari gépekhez

A hidraulikus rendszerek tervezése összetett folyamat, melyhez szaktudásra, korszerű technológiára és nagy tapasztalatra van szükség. Cégünk mindezekkel rendelkezik, így érdemes hozzánk fordulnia, ha professzionális, egyedi megoldást keres, bármilyen felhasználási területre. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire és tájékoztatják a részletekről. 

Szerszámgép karbantartással kapcsolatban szakszerű segítséget kaphat!

Szerszámgép karbantartás

szerszámgép karbantartás terén ügyfeleink megfelelő segítséget kaphatnak tőlünk. Bízza igazi szakértőkre a feladatot, a minőségi munkát garantáljuk!

Bizonyos szerszámgépekre ráférne a karbantartás, azonban használóik nem igazán tudják, hogy hogyan álljanak neki a folyamatnak. Egyesek nem nagyon mernek ezzel foglalkozni, ugyanis attól tartanak, hogy hibát vétenek, ami akár végzetes is lehet a berendezés számára. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és inkább profikra bízná a szerszámgép karbantartást, forduljon hozzánk bizalommal!

A szerszámgép karbantartás terén ügyfeleinknek szakszerű segítséget tudunk nyújtani. Itt a legjobb kezekben vannak a berendezések, minden eszköz, tudás a rendelkezésünkre áll a hatékony munkához. Odafigyelünk a legapróbb tényezőkre is, a készülékek a karbantartás után ismét problémamentesen használhatók lesznek.

Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken! Készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Szerszámgépek modernizálása: velünk elérheti a céljait!

Szerszámgépek modernizálása

Szerszámgépek modernizálása szakszerűen, hogy a jól bevált berendezések ismét a hatékony és színvonalas munkát szolgálják!

Egy professzionális szerszámgép élettartama igen hosszú, a technológiai fejlődés azonban rendkívül gyors ütemben zajlik. Ami egykor jó szolgálatot tett, ma már nem biztos, hogy megfelelő teljesítménnyel és funkcióval bír ahhoz, hogy tartani lehessen a lépést a megrendelők elvárásaival. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy le kell cserélni a berendezéseket, hiszen van ennél sokkal okosabb megoldás, mégpedig a szerszámgépek modernizálása.

A munka gyorsabbá, egyszerűbbé válik, az üzemeltetés pedig kevesebb költséget emészt fel, ehhez pedig csak arra van szükség, hogy néhány régi alkatrész helyére újabb, jobb kerüljön. A szerszámgépek modernizálása által javítható a termelékenység és színvonalasabb munkát lehet végezni, így gyorsan megtérül a befektetés.

Mi segítünk elérni a céljait, csak annyi a dolga, hogy megosztja velünk, mire van szüksége pontosan.
Amennyiben érdekli a szerszámgépek modernizálása, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat!

Szerszámgép karbantartással megelőzheti a nagyobb hibákat!

Szerszámgép karbantartás

Szerszámgép karbantartás kedvező feltételekkel! Vegye igénybe rendszeresen a szolgáltatást, előzze meg a szerszámgép komolyabb meghibásodását egyszerűen! 

Minden cégnek, vállalkozásnak fontos, hogy folyamatosan tudjon dolgozni, hiszen csak így tehet szert bevételre. Ehhez azonban az kell, hogy a munkához használt eszközök, szerszámgépek megbízhatóan működjenek. Gyakran megesik, hogy ügyfeleink csak akkor veszik fel velünk a kapcsolatot, amikor a berendezés javítására van szükség, pedig számtalan hibát meg lehetne előzni rendszeres szerszámgép karbantartással

A szerszámgép karbantartás során átvizsgáljuk a gépet, kijavítjuk az apróbb hibákat, amik később gondot okozhatnának, illetve szükség esetén kicseréljük a gyengélkedő alkatrészeket. Ha erre rendszeresen sor kerül, akkor nem kell tartani súlyosabb hibáktól, amik sokáig ellehetetlenítenék a munkát. 

Amennyiben szeretné igénybe venni szerszámgép karbantartással kapcsolatos szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Döntsön Ön is a hibamegelőzés mellett! 

Szerszámgép felújítás, profi szakemberekkel!

Szerszámgép felújítás

Szerszámgép felújítás, gyakorlott, rutinos szakemberekkel. Bízza ránk a korszerűsítést, és a berendezés ismét gondtalanul használható lesz!

Egyes szakemberek igencsak régi szerszámgépekkel dolgoznak, amelyekre már ráférne a korszerűsítés. Sokan úgy gondolják, hogy egyedül is képesek erről gondoskodni, azonban a színvonalas kivitelezéshez kellő tapasztalatra, gyakorlatra van szükség.

Cégünk egyik fő tevékenysége a szerszámgép felújítás, aminek keretein belül teljesen újjá tudjuk varázsolni az eszközöket. Minden szaktudás, alapanyag a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy az ügyfeleknek a maximumot nyújtsuk a korszerűsítés során. A berendezések ismét gond nélkül használhatók lesznek, a felhasználók pedig rengeteg időt megspórolhatnak, ugyanis nem nekik kell foglalkozni az eszközök felújításával.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szerszámgép felújítással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és bízza ránk bátran a feladatot! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, és a kedvező árakról sem feledkezünk meg.

Célgépek tervezéséért is kereshet minket!

Célgépek tervezése

Célgépek tervezése, a legmagasabb szakmai követelmények figyelembevételével. Növelje a termelést hatékony megoldással!

Egyes vállalkozásokban nagy szükség lenne a termelés javítására, ugyanis egyre inkább kihívást jelent lépést tartani a piac követelményeivel, üzleti partnerek elvárásaival. Mindenképp hatékony alternatívát kell találni, amivel rövid időn belül  pozitív irányba lehet fordítani az eredményeket. Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat kihozni a cégből, forduljon hozzánk bizalommal a célgépek tervezéséért!

célgépek tervezésével érdemes foglalkozni, ugyanis ezzel olyan berendezéseket alkalmazhat később a vállalkozásában, amelyekkel könnyedén javíthat a cég eredményein. A termelés végre meg fog felelni a követelményeknek, nem érezheti a vállalkozását hátrányban, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. A tervezésnél kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai kritériumokra, pontosságra, általunk megbízható rendszerre tehet szert.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

Általános gép állapot felmérés, hogy minden hibára fény derüljön

Általános gép állapot felmérés

Általános gép állapot felmérés kedvező feltételekkel: gyorsan, precízen, megfizethető áron. Keressen minket bizalommal és felderítjük szerszámgépe hibáit!

Minden megbízható, magas színvonalú munkát végző szakember számára fontos, hogy a munka során használt szerszámgépe jól működjön. Időről időre még a legjobban óvott gép is meghibásodhat, hiszen természetes, hogy az alkatrészek kopnak. Azonban a súlyosabb meghibásodásokat nagyrészt elkerülhetjük, és tisztább képet kaphatunk a gép romlásáról, ha évente egyszer beiktatunk egy általános gép állapot felmérést.

Az általános gép állapot felmérésnek köszönhetően lehetőség nyílik a gép pontosságának bemérésére, a korábbi állapothoz képest történő változás rögzítésére. Az is lehetséges, hogy semmiféle beavatkozásra nem lesz szükség, ebben az esetben biztosak lehetünk benne, hogy a szerszámgép nem fog egy váratlan pillanatban leállni és cserben hagyni minket munka közben.

Amennyiben szeretné kihasználni az általános gép állapot felmérés előnyeit, írjon üzenetet a hexa.koszegi@gmail.com e-mail címre, és bízza ránk a feladatot, cégünk kedvező feltételekkel áll rendelkezésére!

Szerszámgép felújítás: bízza inkább profikra a feladatot!

Szerszámgép-felújítás

Szerszámgép felújítás profi, tapasztalt szakemberekkel. Bízza ránk bátran a korszerűsítést, minőségi szolgáltatást és rövid határidőket biztosítunk!

Egyes szerszámgépeknél óriási szükség lenne a fejlesztésekre, felújításra, ugyanis egyre problémásabb a használatuk a tulajdonosaik számára. Nem ritka, hogy maguk a felhasználók vesznek alkatrészeket, és vágnak bele egyedül a berendezések korszerűsítésébe, azonban ez igencsak kockázatos, hiszen kellő tudás nélkül könnyen hibázhat az ember. Amennyiben Ön is modernizálná a készülékét, és szeretné elkerülni a végzetes hibákat, bízza inkább ránk a szerszámgép felújítást!

Cégünk egyik fő irányvonala a szerszámgépek felújítása, aminek keretein belül igazán kedvező megoldásokat kínálunk az ügyfeleknek. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk, tudjuk, hogy pontosan mire van szükség ahhoz, hogy a berendezések százszázalékban megfeleljenek a kor követelményeinek. Szolgáltatásunk rugalmas, gyors, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ránk bízná a felújítást, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

A gépi forgácsolásról

Gépek teljes geometriai beállítása

Gépi forgácsolást vállalunk kedvező feltételekkel: rövid határidő, megfizethető árak, korszerű technológia. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is! 

gépi forgácsolás egy olyan megmunkálási folyamat, amelynek során a munkadarabon található anyagfölösleget, egy erre a célra szolgáló forgácsolószerszámmal eltávolítjuk, és így alakítjuk ki a munkadarab kívánt alakját, méreteit és felületét. 

gépi forgácsolásnál beszélhetünk esztergálásról, marásról, fúrásról, köszörülésről, gyalulásról, vésésről és üregelésről. Természetesen mindegyik eljárásnak megvannak a maga alkalmazási területei, amíg a gyalulás például sík felületek esetén használható, addig a fúrás a belső hengeres felületek megmunkálása során nyújthat megoldást. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni gépi forgácsolással kapcsolatos szolgáltatásunkat, ne habozzon, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Szerszámgép-felújítás: válasszon Ön is bennünket!

Szerszámgép-felújítás

Szerszámgép-felújítás több évtizedes tapasztalattal, magas minőségben, alacsony áron.

Egy professzionális szerszámgép igen komoly értéket képvisel, de hiába a folyamatos és szakszerű karbantartás, idővel minden elhasználódik. Érdemes azonban még ilyen esetekben is megtartani, hiszen van lehetőség a szerszámgépek felújítására is, aminek végén a berendezés olyan lesz, mintha épp most jött volna ki a gyárból.

szerszámgép-felújítás ugyanis nem csupán az elkopott alkatrészek cseréjét jelenti, hanem valóban komplett felújítást, azaz a szerkezet megerősítését, a felületek kezelését, illetve természetesen a szükséges javításokat is. Ha szeretné régi, de menthető szerszámgépét még sokáig használni, válasszon Ön is bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a szerszámgép-felújítással, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Gépek teljes geometriai beállítása profi csapattal!

Gépek teljes geometriai beállítása

Gépek teljes geometriai beállítása szakszerűen és rövid határidővel a hatékonyabb munkafolyamatokért – bízza ránk a feladatot!

A korszerű szerszámgépek jó befektetést jelentenek, hiszen képesek jelentősen javítani a termelékenységet, a beszerzéssel azonban nem érnek véget a teendők. A legkiválóbb gépek is csak akkor tudják hosszú távon szolgálni a munkafolyamatokat, ha szakértők rendszeresen átvizsgálják és elvégzik a szükséges beállításokat.

Az általános ellenőrzéseken túl időről-időre ajánlott elvégezni a gépek teljes geometriai beállítását, ugyanis ezzel lehet gondoskodni arról, hogy a berendezések megbízhatóan üzemeljenek. Ennek köszönhetően ritkábban lesz szükség javításra, amivel növelhető a rendelkezésre állás ideje, de az energiaszükséglet is optimalizálható. A gépek teljes geometriai beállítása magába foglalja valamennyi szerkezeti egység átvizsgálását és beállítását, a felületek, illetve mozgások pontosságának finomítását.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy sokáig számíthasson a szerszámgépekre!

A szerszámgép javításával időt és pénzt spórolhat!

szerszámgépek javítása

Modern világunkban sajnos nagyon gyakran lehet azt tapasztalni, hogyha valami tönkre megy, akkor sokan egyből újat vásárolnak helyette. Ez azonban nem jó megoldás, mert a legtöbb esetben a gépek javíthatóak lennének, és az is lehet, hogy csak egy apró alkatrész kellene hozzájuk. Ez igaz a szerszámgépek javítására is, ráadásul egy ilyen berendezés esetében akár jelentős összeget is spórolhatunk, ha a szervizelést választjuk. 

Az esetek többségében a szerszámgépek javításának ára csak a töredéke egy új gépének. A javítás után az eszköz még hosszú évekig szolgálhatja tulajdonosát, minden gond nélkül. Ezzel nem csak pénzt, hanem időt is spórolhatunk, hiszen nem kell utánajárni annak, hogy milyen gépet lenne érdemes vásárolni a régi helyett. A szerszámgép javítására minden esetben érdemes árajánlatot kérni, melynek köszönhetően könnyen eldönthető, hogy valóban megéri-e a beruházás.

Amennyiben megbízható céget keres, ami nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek javításában, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken

A szerszámgép javítása környezetvédelmi szempontból is előnyös!

szerszámgépek javítása

Sajnos gyakori, hogy egy meghibásodott berendezést nem megjavíttatnak az emberek, hanem egyből újra cserélik. Az esetek többségében pedig javíthatóak lennének ezek a gépek, és ezzel nem csak a felesleges kiadásokat lehetne elkerülni, hanem kevesebb hulladék is keletkezne. A szerszámgépek javítása tehát környezetvédelmi szempontból is hasznos, ezért érdemes megfontolt döntést hozni ezzel kapcsolatban!

Az elektromos berendezések nem egyszerű szemétnek számítanak, hanem veszélyes hulladéknak, amiknek a kezelésére oda kell figyelni. Elszállításuk, megsemmisítésük jelentős környezeti terhelést jelent, nem beszélve az új gép gyártása miatt keletkező káros anyagokról. Természetesen előfordulnak olyan komolyabb hibák, amiket már nem éri meg elhárítani, azonban probléma esetén mindenképp érdemes felkeresni egy szerszámgépek javításával foglalkozó szakembert, és árajánlatot kérni. 

Amennyiben erre van szüksége, a legjobb helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot, bízza ránk a szerszámgépek javítását, és tegyünk együtt a környezetvédelemért! A megadott elérhetőségeinken érdeklődhet a részletekről. 

Hidraulikus rendszerek tervezésében nincsen párunk!

hidraulikus rendszerek telepítése

A hidraulikus rendszerek használatával átalakítható a folyadék vagy gázáram nyomása, így lehetségessé válik, hogy a hidraulikával mechanikus munkát végezzünk. Mivel ezen sokszor egy egész gyártóberendezés működése múlik, nagyon fontos a megbízható, egyenletes teljesítmény, illetve működés. A hidraulikus rendszerek telepítésével ezért csakis tapasztalt céget érdemes megbízni, akik még a legapróbb részletekre is odafigyelnek. 

Amennyiben ilyet keres, a legjobb helyen jár! Cégünk régóta foglalkozik hidraulikus rendszerek telepítésével. Munkatársaink mindegyike profi szakember, és csakis korszerű, rendszeresen karbantartott eszközökkel dolgozunk. Számunkra az elsődleges az ügyfeleink elégedettsége, ezért a hidraulikus rendszerek telepítése során kiemelt figyelmet fordítunk a hibátlan munkára és a határidők betartására.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! A megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk minden kérdésére! 

Miért jó döntés a szerszámgép felújítás?

szerszámgép felújítás

Mi vár egy gépre, ami egykoron modern volt és maximális teljesítményt nyújtott, de már csak veszteséget és plusz költséget okoz? Nem érett meg a kidobásra, hiszen vannak még más lehetőségek is, mint amilyen a szerszámgép felújítás.

A szerszámgép felújítás lehetőségeinek köszönhetően a régi berendezés fel tudja venni a lépést a korszerűbb gépekkel. A legtöbb esetben nem kell magas költségeket szánni a felújítás folyamatára, hiszen egy teljesen új berendezés megvásárlása többe kerülne.

A szerszámgép felújítás során a szakember automatizálást végezhet egy régi gépen, hogy a működése megfeleljen a modern elvárásoknak. Emellett a vezérlés cseréje is elvégezhető, mechanikus vagy elektromos felújítás kérhető. A szerszámgép felújítás a gép állapotától és a céloktól fűggően lehet teljes vagy részleges.

A költséghatékonyság mellett további előnye még ennek a választásnak, hogy olyan géppel dolgozhatnak továbbra is, amit már ismernek és tudnak kezelni. A szerszámgép felújítás tehát sok esetben egy jó döntés. Ha szeretne többet megtudni róla, lépjen kapcsolatba velünk!

Miért bízza tapasztalt szakemberekre a gépkarbantartást?

gépkarbantartás

A különböző ipari területeken és szerelőműhelyekben található berendezések karbantartására bizonyos időközönként szükséges időt és energiát fordítani. Egyes helyeken előfordul, hogy ezt a feladatot nem túl tapasztalt emberekre bízzák, akik csak felületesen ismerik a munkához használt berendezéseket. Ahhoz, hogy ki lehessen szűrni az esetleges hibákat gépkarbantartáskor, mindenképp olyan szakemberre van szükség, akinek kellő tapasztalata és szaktudása van az adott berendezéssel kapcsolatban.

Egy tapasztalt szakember már a legapróbb jelekből is meg tudja állapítani, hogy felmerülhet-e valamilyen probléma a jövőben a berendezés használatakor. A gépkarbantartáskor odafigyel arra is, hogy szétszereléskor a különböző alkatrészeknek ne legyen bajuk, majd visszaszereléskor pontosan visszakerüljenek a helyükre. Ez nagyon fontos, hiszen a rosszul visszahelyezett vagy elveszett alkatrészek szintén gondot okozhatnak a későbbiekben.

Ha tapasztalt szakemberre van szüksége a gépkarbantartáshoz, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Gyors, minőségi szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek!

Ne foglalkoztasson állandó munkaerőt a gépjavításhoz, hívjon minket, ha gond van!

gépjavítás

Az üzemében működő gépek, berendezések fölött mindig ott lebeg a kockázat, hogy egyszer elromlanak. Egy ilyen probléma sosem jön jókor, az egyetlen megoldás az, ha felkészülten várja, és minél gyorsabban talál hozzá szerelőt. Természetesen nem mindenhol tehetik meg azt, hogy állandó szerelő brigádot foglalkoztatnak, akik bármikor készenlétben állnak és gondoskodnak a gépjavításról. Erre nincs is szükség, ha van megbízható kontaktja gépjavítással foglalkozó céghez.

Mi évek óta foglalkozunk szerszámgépek javításával és elhivatottan állunk hozzá minden megbízáshoz, legyen az alkatrészcsere, felújítás, karbantartás vagy bármilyen gépjavítással kapcsolatos kihívás.

Alkalmanként mindenkinek jól jön egy tapasztalt szerelőkből álló csapat, ami gyorsan és ügyesen megoldja a gépek működését akadályozó műszaki problémát. Forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe szolgáltatásainkat gépjavítással kapcsolatban!

Egyedi vagy standard alkatrész? A gépi forgácsolással mindegyik megvalósítható!

gépi forgácsolás

A gépi forgácsolás egy remekül hasznosítható eljárás a fémmegmunkálás területén. A munkaanyag bármilyen fém alkatrész vagy elem lehet, amit konkrét méretre, adott formára és egy bizonyos típusú felületűre akarnak alakítani.

A gépi forgácsolás egyik nagy előnye, hogy minden célra alkalmazható, legyen szó kis vagy nagy példányszámról, egyedi darabok kivitelezéséről vagy pedig standard elemek megformálásáról. A gépi forgácsolás színvonalas eredményének feltétele a korszerű, pontosan beállított berendezés és a gépek beállítását, kezelését szakszerűen végző munkaerő is.

Ilyen színvonalú gépi forgácsolást szeretne igénybe venni és megbízható alkatrészeket használni? Keressen fel minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon a részletekről! Szakértő kollégáink szívesen segítenek, és válaszolnak kérdéseire a gépi forgácsoláshoz kapcsolódóan is, hogy elégedett legyen a végeredménnyel!

A megbízható gépjavítás előnyeiről

gépjavítás

A gépek ma már nélkülözhetetlen eszközei a gyártásnak, építésnek, szerelésnek, feldolgozásnak. A munkagépek nélkül megáll a munka, tehát a megbízható gépjavítás aranyat ér. A mi szakembereink az Ön számára is tudnak azonnali megoldást kínálni, szinte minden, gépjavítással kapcsolatos problémára.

Vannak esetek, amikor a leggondosabb karbantartás mellett is bekövetkezik a meghibásodás, előre nem látható módon. Mi azért vagyunk, hogy átsegítsük ügyfeleinket ezeken a kríziseken is, és nekik ne jelentsen egy gép meghibásodása se túl nagy időveszteséget, se pedig túl nagy kiadást. A sikeres gépjavítás ugyanis megkíméli a tulajdonost az új gépek megvásárlásától, a csere megszervezésétől, a vészforgatókönyvek életbe léptetésétől.

Mi azért vagyunk, hogy a lehetetlennek látszó küldetést is sikeresen megoldjuk és az egyszerű gépjavítással a gépet újra tökéletesen működő állapotban adjuk vissza. Használja ki Ön is a tapasztalatunkat és a hozzáértésünket! Az elérhetőségeinken megtalál minket, ha gépjavításhoz van ránk szüksége!

Ha megbízható gépjavítóra van szüksége, minket keres!

gépjavító

Arról már többször ejtettünk szót, hogy a szerszámgépek javítása és felújítása sokkal költségkímélőbb megoldás, mint az új eszköz vásárlása. Azonban nem mindegy, hogy ezt pontosan kire bízzuk, mert a gépjavító által vétett kis hiba is óriási károkat okozhat a szerszámban.

Fontos, hogy a gépjavító rendelkezzen a szükséges szerszámokkal, melyek folyamatos karbantartására kiemelt figyelmet fordít. Olyan szakembert keressünk, akinek nagy tapasztalata van ezen a területen és minden rá bízott munkából igyekszik kihozni a maximumot. Mivel a felújítandó szerszámgépek nélkülözhetetlen eszközei a cégeknek, fontos, hogy a gépjavító rövid határidővel dolgozzon és az előre megbeszélt időtartamot betartsa. Természetesen nem szabad a szerszámgépjavítás árát sem figyelmen kívül hagyni, ezt mindig érdemes előre egyeztetni a gépjavítóval!

Amennyiben megbízható gépjavítót keres, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb elkezdhessük a munkát!

Szerszám-gépjavítás rövid határidővel? Velünk lehetséges!

szerszám-gépjavítás

Amikor egy szakembernek tönkremegy a munkához használt berendezése, szerszámja, roppant kellemetlen szituációba kerül, hiszen az eszközei nélkül nem tudja tovább végezni a feladatait. Mivel gyors megoldásra van szükség, sok szerelő ilyenkor abban látja a megoldást, ha új eszközt vásárol magának, azonban, ha drága elektronikai berendezés megy tönkre, ezesetben nem igazán kivitelezhető az azonnali vásárlás. Ha Önnek is meghibásodott értékes készüléke, és gyors segítségre lenne szüksége a helyreállítással kapcsolatban, keressen bennünket a szerszám-gépjavításért!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg szakembert akadályozhat egy meghibásodás, a szerszám-gépjavítást rövid határidővel igyekszünk teljesíteni. A gyors szolgáltatás biztosítása szakembereink tapasztalatának köszönhető: rövid idő alatt képesek felismerni a legösszetettebb hibákat is, így hozzá is tudnak kezdeni azok megszüntetéséhez.

Vegye igénybe Ön is gyors szerszám-gépjavítási szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi szerszámgépek felújítása? Nem akadály!

szerszámgépek felújítása

Nagyon sok vállalkozás rendelkezik egyedi berendezésekkel és eszközökkel, hiszen amikor valamilyen speciálisabb szolgáltatást szeretnének nyújtani, ahhoz sokszor nem megfelelőek a boltokban kapható, tömegesen gyártott termékek, ezért teljesen egyedi gépekre van szükségük. Azonban mint minden, ezek is elhasználódnak; ilyenkor – pontosan az egyediségük miatt – nehezebb megoldást találni a problémára, ám nem lehetetlen! Cégünk vállalja egyedi szerszámgépek felújítását is!

Egy ilyen berendezés beszerezési költsége általában igen magas, ezért nem érdemes új gép vásárlásán gondolkozni. Az egyedi szerszámgépek felújítása költséghatékony, ráadásul egy szinte új eszközt kap vissza a cég. A felújított szerszámgéppel a munka gyorsabban folyhat tovább, ezáltal az egész cég hatékonyabb és jövedelmezőbb lesz.

Az egyedi szerszámgép felújításának ára megtérülő befektetés! A részletekért keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Nincs saját embere gépjavításhoz? Bízza profikra a feladatot!

gépjavítás

Napi szinten működő gépek számos csarnokban, üzemben, gyárban vannak. A feladatuk a gyártásban, feldolgozásban, csomagolásban és még sok egyéb területen oszlik meg. Egy gépesített üzem profitja tehát a gépek állapotán és teljesítményén múlik; ettől függ az üzem jó híre és a jövője is, mégsem foglalkoztat minden cég saját szakembereket a gépei javítására, karbantartására, mert ez hosszú távon nem minden esetben éri meg. A gépjavítás elvégzésével  bízzon meg olyan szakembert és olyan céget, ami kifejezetten erre a területre specializálódott!

Forduljon hozzánk bizalommal alkalmi, vagy rendszeres gépjavítással kapcsolatban, és legyen Ön is partnereink egyike! A gépjavítással kapcsolatos megbízásainkat profi módon végezzük, ennek megfelelően arra törekszünk, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük a minél gyorsabb problémamegoldáshoz.

Keressen fel minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon tevékenységünkről, valamint árainkról!

Adjon még egy esélyt szerszámgépének, javíttassa szakembereinkkel!

szerszámgép javítás

Bizonyos szerszámgéptípusokért, vagy márkákért a szakembereknek mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Előfordul, hogy az értékes berendezések vételárához hosszú ideig is gyűjtögetni kell. Sokan azért választanak ilyen drága termékeket, mert azt gondolják, hogy ezekre a szerszámgépekre hosszú éveken át számíthatnak, sajnos azonban, ahogy más műszaki eszközöknél, úgy ezeknél is előfordulhatnak meghibásodások. Ha az Ön eszközével is problémák vannak, és feladta a reményt, hogy újra zavartalanul használhatja, bízza ránk a szerszámgép javítását!

Szakembereink is tisztában vannak azzal, hogy több berendezés is rendkívül magas vételárért cserébe vásárolható meg, ezért szerszámgép javításkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy az értékes eszköz ismét használható legyen. Ezen kívül a tapasztalatuk és a tudásuk is segíti őket a szerszámgép javításakor, így nincs olyan hiba, amire ne tudnák a megoldást.

A szerszámgép javításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Költözik az üzem? Bízza gépjavítónkra a géppark ellenőrzését!

gépjavító

Hamarosan elérkezik az ideje annak, hogy új üzembe költöztesse a gyártósort? A költözés egyúttal megújulást is jelent. Minek használná tovább azokat a gépeket, amik már eddig is csak nehézkesen tudták ellátni a feladatukat? Ami már nem működőképes, azt el kell engedni, de ami még menthető, azt nem szabad kidobni.

Hívja bizalommal gépjavítónkat, ha szeretné meglévő gépparkját felülvizsgáltatni! Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk nem csupán gépjavításban remekel, de ránk bízhatja a berendezések felújítását, illetve korszerűsítését is. Szívesen átvizsgáljuk a meglévő szerszámgépeit és kiselejtezzük, amiket érdemes újabbakra cserélni, és felújítjuk azokat, amikben megvan a lehetőség arra, hogy egy kis modernizálással még évekig lehessen használni őket.

Gépjavítónk szolgáltatásainak igénybevételével nem csak új üzembe költözhet, de egy megújult gépparkot vihet magával. Lépjen kapcsolatba gépjavítónkkal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot tőlünk!

Korszerűsítésre van szüksége? Vállaljuk a szerszámgép felújítását!

szerszámgép felújítás

A szerszámgépek számtalan területen nélkülözhetetlenek, épp ezért fontos ügyelni az állapotukra. A folyamatos használatnak köszönhetően kopnak, sérülnek, és egy idő után ezek az apróságok odáig is fajulhatnak, hogy a gép már nem képes ellátni a feladatát. Ha az Ön szerszámgépe is elhasználódott, döntsön a szerszámgép felújítása mellett!

A szerszámgépek számtalan területen nélkülözhetetlenek, épp ezért fontos ügyelni az állapotukra. A folyamatos használatnak köszönhetően kopnak, sérülnek, és egy idő után ezek az apróságok odáig is fajulhatnak, hogy a gép már nem képes ellátni a feladatát. Ha az Ön szerszámgépe is elhasználódott, döntsön a szerszámgép felújítása mellett!

A szerszámgép felújítás egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell egy teljesen új berendezést megvásárolnia azért, hogy korszerű szerszámgépet használhasson a munkavégzéshez. A manapság kapható szerszámgépek jelentős részéért mélyen a pénztárcába kell nyúlni, azonban a szerszámgép felújítás keretein belül egy új berendezés eredeti árának töredékéért lehet modern és megbízható szerszámgép tulajdonosa.

Tapasztalja meg Ön is az általunk nyújtott előnyöket, spóroljon meg jelentős összeget, döntsön a szerszámgép felújítása mellett! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Új berendezés megvásárlása? Gépjavítással jelentős összeget megspórolhat!

gépjavítás

Ahogy más műszaki berendezések, úgy a különböző szerszámgépek is meghibásodhatnak, aminek számtalan kiváltó oka lehet. Ilyenkor a berendezések tulajdonosai elsősorban új gépek megvásárlását szorgalmazzák, pedig ennél van egy sokkal kedvezőbb megoldás, mégpedig az, ha a gépjavítás mellett döntenek.

A gépjavítással a berendezések tulajdonosai minden szempontból előnyökre tehetnek szert. Egyrészt jelentős összeget megspórolhatnak, ugyanis egy javítás még mindig kedvezőbb árfekvésű, mint egy új, modern gép. Másrészt az új berendezés beszerzése rendkívül idő- és energiaigényes, így pedig a munkavégzés sem tud megfelelő tempóban haladni.                                                                                                

Az érintettek többsége azért nem gondol elsőre a gépjavításra, mert többnyire azt gondolják, hogy a berendezés javíthatatlan. Mi szeretnénk ezt megcáfolni, így, ha bennünket választ, valóban megéri a gépjavítás mellet döntenie. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Tudatos spórolás szerszámgép felújítással!

szerszámgép felújítás

Ami nem új, az még nem biztos, hogy teljesen használhatatlan is. Manapság egyre fontosabbá válik a tudatos szemlélet az ipar területén is, ami azt jelenti, hogy a gépeket, eszközöket is meg kell becsülni. Nincs szükség arra, hogy ész nélkül cseréljük le a dolgokat, inkább meg kell találni a módját, hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőlük. A szerszámgép felújítás ennek az egyik módja. Ahelyett, hogy egy cég újabb és újabb, hatalmas összegekbe kerülő szerszámgépekre költené a bevételeit, érdemes a szerszámgép felújítást választani helyette.

A szerszámgép felújítás nemcsak arra lehetőség, hogy egy használt gépet újszerű állapotba hozzanak a szakemberek, de arra is, hogy ami már esetleg elavult rajta, azt korszerűsíthessék is. Így lesz a régi, kicsit már megviselt szerszámgépből egy újjászületett, modernizált berendezés, ami képes felvenni a versenyt az újabb modellekkel is.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy a szerszámgép felújítás egy ígéretes lehetőség, keressen fel minket bizalommal, és rendelje meg szolgáltatásainkat feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Asztalos szerszámgépek felújítását is vállaljuk!

szerszámgépek felújítás

Az asztalosság nem egyszerű munka, azonban a technika fejlődésével jelentősen javult a helyzet. A megfelelő szerszámgépek használatával az egyes munkafolyamatok pontosabbak és könnyebbek is. Használatuk költségkímélő és gyors, ezáltal sokat javítanak a hatékonyságon. Azonban bizonyos időközönként érdemes egy kis figyelmet fordítani a gépek állapotára.

A rendszeres szerszámgép karbantartással megelőzhetjük, hogy nagyobb hiba keletkezzen az asztalos gépekben, aminek a javítása több időt vesz igénybe és költségesebb is. A technika rohamos fejlődésének köszönhetően bizonyos idő elteltével mindenképpen számolnunk kell azzal is, hogy a gépek avulnak, ilyenkor érdemes beiktatni a szerszámgépek felújítását is. A felújításkor egy kicsit modernizáljuk is őket, így szinte új gépet kaphat, az árának a töredékéért.

Az asztalos szakmában dolgozik, vagy ezzel foglalkozó cége van? Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk szerszámgépei karbantartását, és szükség esetén a felújításukat!

A gépfelújítás lépéseiről bővebben

gépfelújítás

A gépfelújítás azzal az óriási előnnyel jár, hogy nem szükséges új berendezést vásárolni, mely nem csak költséghatékony megoldás, de kevesebb időkiesést is jelent, cserébe mégis teljesen újszerű gépekkel lehet ismét dolgozni.

A gépfelújítás folyamatának része a meghibásodások javítása. Ez gyakran azzal jár, hogy a tönkrement alkatrészeket újakra kell cserélni, a hiányzó elemeket pedig pótolni. Megeshet, hogy olyan egyedi alkatrészekről van szó, amiket újra le kell gyártatni.

A rendszeres használat során a gépek, gyártósorok elhasználódnak, így a gépfelújítás része a karbantartás, az alapos ellenőrzés, de a körültekintő tisztítás is. Ki kell zárni a pneumatikai, villamossági, mechanikai és hidraulikai meghibásodásokat, illetve ezeket megszüntetni. Ezeknek a feladatoknak a teljesítésével minimális befektetéssel használhatja régi gépeit újszerű állapotban.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha profi csapatra szeretné bízni a gépfelújítást, és kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

Szerszámgép felújítás és környezetvédelem

szerszámgépek felújítás

Napjaink egyik legfontosabb kérdése a környezetvédelem. Ebbe beletartozik az is, hogy minél kevesebb energiát használjunk fel, és természetesen az is, hogy minimalizáljuk a keletkező hulladékot. Ezért egyénenként is nagyon sokat tehetünk, de céges szinten még többet! Például azzal, hogyha a régi eszközöket nem lecseréljük újakra, hanem megjavíttatjuk, több szempontból is jó döntést hozunk.

Cégünk szerszámgépek felújítását vállalja kedvező áron, melynek köszönhetően a régebbi típusú gépek nem válnak hulladékká, szinte újakat varázsolunk belőlük! Ráadásul a szerszámgépek felújításához kevesebb energiafelhasználásra van szükség, mint az újak gyártásához. A lehetőség természetesen anyagi szempontból is előnyös, nem csak a környezetünknek teszünk jót vele, hanem a cég költségeit is kíméljük.

Szeretné, ha régi gépei újakként működnének tovább? Válassza Ön is a szerszámgép felújítást, legyen az Ön cége is a környezetvédelem mellett, a mi segítségünkkel!

Szerszámgép karbantartás a biztonságos munkakörülményekért!

szerszámgép karbantartás

Szerszámgépekkel dolgozik minden nap? Bizonyára tudja, mennyire kellemetlen egy váratlan gépleállás. A rendszeresen használt berendezések nélkül szó szerint megáll az élet a munka világában, egy meghibásodott szerszámgéppel nem lehet haladni a folyamatokkal. A hiba ráadásul könnyen balesethez is vezethet.

Mit tehet az ellen, hogy ilyen kellemetlenségekkel kelljen foglalkoznia, hogyan akadályozhatja meg a felesleges fennakadásokat? Gondoskodjon a rendszeres szerszámgép karbantartásról!

A megfelelő időközönként beiktatott szerszámgép karbantartásnak köszönhetően elkerülheti a munkabaleseteket is, amellett, hogy profitkiesés sem nehezíti a vállalkozás működését. A szerszámgép karbantartás során a szakértő feladata, hogy a hibákat időben felismerje és lokalizálja, illetve a szakszerű közbenjárással megelőzze azok megjelenését.

Ugye Ön sem szeretne azzal szembesülni, hogy egy balesetet megakadályozhatott volna? Keressen minket elérhetőségeinken rendszeres szerszámgép karbantartással kapcsolatban a biztonságos munkavégzésért!

Miért bízza profikra a gépjavítást?

gépjavítás

A szerszámgépek rendkívül praktikus és nélkülözhetetlen gépek az ipari területeken végzendő munkahelyi teendők elvégzéséhez, azonban, mint más műszaki berendezésekkel, úgy a szerszámgépekkel is előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák a használatukból adódóan. Mivel folyamatosan alkalmazás alatt állnak, természetes, hogy egy kisebb hiba is kizökkentheti a munka menetét.

A felhasználók akár laikusként is szeretnék megtalálni a megoldást a hiba elhárítására, ez pedig nem túl jó döntés, mivel sokkal nagyobb kárt lehet így okozni. Ilyenkor a legideálisabb, ha profikra bízzák a gépjavítást!

A szakemberek által végzett gépjavítás anyagilag sokkal jobban megtérül, hiszen nagyobb kárt tehet egy laikus a javítás során, egy rossz lépés akár a gép életébe is kerülhet, ezért új berendezést kell vásárolnia az érintettnek. Ha minket választ, nemcsak az új gép vételárát spórolhatja meg, hanem rövid időn belül visszakaphatja a berendezést, így a munka zökkenőmentesen folytatódhat!

Amennyiben kérdése lenne a gépjavítással kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért döntsön a gépi forgácsolás mellett?

gépkarbantartás

Amikor elromlik valami, amire sürgősen szükség van, azt nyugodtan hívhatjuk vészhelyzetnek. Egy vészhelyzetet pedig gyorsan kell megoldani annak érdekében, hogy a dolgok ismét fennakadás nélkül haladhassanak a maguk útján. Ilyen vészhelyzet lehet egy gépleállás is. A szakszerű gépkarbantartással azonban nem kell ilyesmitől tartani, legalábbis nem olyan gyakran, mint ha gondozatlan gépekkel dolgoznánk.

Mindannyian tudjuk, hogy a megelőzéssel tehetünk a legtöbbet azért, hogy egy negatív dolog ne következzen be. A megelőzés odafigyelést, előre gondolkodást, előrelátást jelent. A szerszámgépeknek is erre van szüksége ahhoz, hogy minél kevesebb gépjavításra kerüljön sor. Helyette a rendszeres gépkarbantartás cégek számára is nagyon ajánlott, ha nem szeretnék, hogy a tervezettnél többet kelljen költeniük a szerszámgépeik felújítására, vagy kicserélésére.

Fogadja meg tanácsunkat, és keressen minket rendszeres gépkarbantartással kapcsolatban! Megadott elérhetőségeinken azonnal kapcsolatba léphet velünk, és kérhet árajánlatot a szolgáltatásainkra! Válassza a gépkarbantartást cégeknek!

Miért döntsön a gépi forgácsolás mellett?

gépi forgácsolás

Az esztergálás, közismertebb nevén forgácsolás az egyik legrégebbi megmunkálási eljárás az emberiség történelmében, a fától kezdve a különböző fémekig szinte bármilyen munkadarab alakítható az eljárással. A technika fejlődése ezt a területet sem hagyhatta ki, vagyis manapság már gépi forgácsolással dolgoznak fel különböző alapanyagú munkadarabokat a szakemberek, hiszen ez a modern megoldás számos előnyt tartogat magában.

A gépi forgácsolás jóval precízebb, mint a régi korok megszokott esztergálási technológiái, hiszen olyan fejlett műszaki paraméterű berendezések kerülnek alkalmazásra e téren, amelyek a legprecízebb munkafolyamatokhoz lettek tervezve. A pontos gépi forgácsolásról az ügyfelek azt gondolhatnák, hogy jóval lassabb munkafolyamatokkal kell számolniuk, valójában rendkívül gyorsan dolgoznak ezek a berendezések, így legyen szó bármilyen megrendelésről, az ügyfél rövid időn belül átveheti a számára szükséges munkadarabot.

Ha Ön is szeretné élvezni a modern megoldásokat a gépi forgácsolás terén, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Ne vegyen újat, újíttassa!

szerszámgépek javítása és felújítása

A minőségi, hatékony és profitorientált munkavégzéshez több dolog együttállása szükséges, így például jó, ha elhivatott alkalmazottakkal, hatékony stratégiával vagy precíz és megbízható gépekkel dolgozunk. A siker másik kulcsa lehet még a folyamatos megújulás, a modernizáció.

Ezeket a követelményeket a szerszámgépekre is érdemes kiterjeszteni. Egy szerszámgép lecserélése a jobbra, újabbra azonban nem kis anyagi befektetést követel meg, de nem is biztos, hogy a legjobb döntés. Miért járhatunk jobban, ha új szerszámgép helyett a régi felújítása mellett döntünk? Ezzel a döntéssel a gépünknek csak azokra az alkatrészeire kell pénzt szánnunk, melyeket ki kell cserélni, ráadásul a gyári alkatrészeken kívül speciális alkatrészeket is vásárolhatunk, ezekkel pedig növelhetjük a gépek teljesítményét, valamint saját, egyedi igényeinkhez igazíthatjuk működésüket.

Keressen minket bizalommal, és végeztesse profi szakemberekkel szerszámgépei javítását és felújítását! Felmerülő kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat!

Elromlott a forgácsoló gépe? Nem működik az eszterga?

szerszámgépek javítása

Ha bármely szerszámgépe javításra szorul, forduljon hozzánk!

Mai fogyasztói társadalmunkban egyre inkább elterjedt jelenség, hogyha valami már nem működik megfelelően, kidobjuk és újat veszünk, ahelyett, hogy megpróbálnánk megjavítani. Ez lehet, hogy egyszerűbb megoldásnak tűnik, de amellett, hogy a legkevésbé sem gazdaságos, vagy költséghatékony, szemetet is termel. Belegondolni is szörnyű, mennyi minden a hulladéktárolóban végzi, amit talán még hasznosítani lehetett volna. Adjunk nekik még egy lehetőséget!

Ez érvényes a szerszámgépek javítására is. Egy új forgácsoló, maró, vagy esztergagép igen nagy összegű kiadást jelent, ami mindenképpen megterheli a költségvetést, és még ha ügyelünk is rá, hogy jó minőségű gépet vegyünk, az ördög nem alszik. Bonyolult, összetett működésű gépekről van szó, bármikor előfordulhat, hogy valami elromlik. Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk fő profilja a szerszámgépjavítás, szívügyünk, hogy mentsük a menthetőt. Ezenkívül többek között foglalkozunk még szerszámgépek felújításával, karbantartásával. Tapasztalt szakembereink jelentik a garanciát arra, hogy Ön elégedett lesz a munkánkkal! Amennyiben elnyertük a bizalmát, keressen minket megadott elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk a kérdéseire!

Szeretne spórolni a termelésen?

szerszámgépek javítása

Cégünk fő tevékenysége a szerszámgépek javítása, felújítása. Termeléssel foglalkozó cégeknél jelentős költségmegtakarítás érhető el, ha az elavult szerszámgépeket nem cserélik le újra, hanem megjavíttatják, esetleg olyan módon újíttatják fel, hogy az még hasznosabb, illetve még hatékonyabb legyen.

A szerszámgépek általában felújíthatók, úgy, hogy ugyanazt a feladatot hatékonyabban, jobb minőségben, esetleg gyorsabban tudják elvégezni. Ezzel időt, termelési költségeket, illetve munkaerőt spórolhat cégének, mely által sokkal nagyobb haszonra tehet szert, mint eddig bármikor.

Ebben segítünk mi! Szakértő munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy szerszámgépei a lehető legnagyobb hatásfokot érhessék el, melynek köszönhetően Ön nagyobb bevételre tehet szert! A felújítás költségei egy új gép árának csak a töredékét teszik ki, viszont az eredmény azonos lesz.

Növelni szeretné a termelékenységet? Forduljon bizalommal cégünk munkatársaihoz gépeinek javításával, felújításával kapcsolatban!

A régi is lehet teljesen új

szerszámgépek javítása

A mai rohanó világban, ahol a termelés és az értékesítés a mérvadó, a fogyasztói társadalom pedig darálja az újabbnál-újabb termékeket, a réginek már nincs helye. Legalább is ezt gondolná az ember. Azonban megfelelő karbantartás és javítás mellett minden lehet újszerű és jól alkalmazható.

A szerszámgépek világára különösen igaz, hogy a klasszikus néha ideálisabb, mint az innovatív, még kevésbé sokat tesztelt. A modernizált világban használt automata gépek ugyanis gyakran hibásodhatnak meg, mint mechanikus, kézzel alkalmazott elődei. Egy szerszámgép javítása és karbantartása nehéz feladat és magas fokú precizitást igényel. Azonban a megfelelő szakemberrel és ideális eszközökkel kivitelezhető.

Ha Ön is jobban megbízik régi, bevált szerszámgépeiben, és szakszerű segítségre szorul szerszámgép javítása és karbantartása szempontjából, forduljon hozzánk bizalommal! Ne váljon meg alkalmasnak bizonyult szerszámgépeitől, vegye igénybe professzionális szolgáltatásainkat és mi újjá varázsoljuk azt, ami régi!

Ne várja meg, hogy meghibásodjon a gép, gondoljon a karbantartásra!

szerszámgép javítás

A szerszámgépjavítás és karbantartás olyan sarkalatos pontja a termelésnek, amelyet senkinek sem érdemes szem elől tévesztenie – bizonyára Önnek sem mindegy, hogy egy hirtelen meghibásodás miatt akadozik-e a gyártás, vagy inkább minden simán halad. Éppen ezért ne várja meg, hogy gond legyen, inkább forduljon időben szakemberekhez gépei alapos ellenőrzése érdekében!

A karbantartás során olyan hibák kerülhetnek felszínre, amelyekkel ugyan még akár hetekig, hónapokig üzemképes lett volna a szerkezet, azonban könnyen lehet, hogy végül sokkal nagyobb kárt okozott volna. Ilyenkor a szerszámgépjavítás ajánlott, megelőzendő az anyagi veszteséget.

Szakembereink gondos odafigyeléssel viseltetnek mind a szerszámgépjavítások, mind a karbantartások során arra, hogy csak a legjobb munkát adják ki a kezeik közül! Amennyiben úgy dönt, hogy minket hív, nem kell aggódnia amiatt, hogy valóban tökéletes lesz-e az eredmény.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, válassza a szakszerűkarbantartást és szerszámgépjavítást!

A szerszámgépek leggyakoribb hibái

szerszámgép javítás

Cégünk fő tevékenységi köre a szerszámgépek javítása, felújítása. Nézzük, mik a leggyakrabban előforduló hibák!

Elektromos kapcsolók meghibásodása: Bármilyen egyszerű hibának is tűnik, ha a gépkezelő az elektromos kapcsolók működésében hibát észlel, azonnal be kell fejezni az adott munkafolyamatot és szerszámgépjavító szakemberhez kell fordulni. Áramtalanítás, majd javítás után ellenőrizni kell, hogy a javított alkatrész megfelelően működik-e.

A vezérlő meghibásodása: A vezérlő egység hibája esetén a szerszámgép rosszul, vagy egyáltalán nem fog működni. A gépet ki kell kapcsolni és szakembert hívni hozzá.

A fentieken túl bizonyos időközönként szükséges lehet a szerszámgépben található szűrők tisztítása. A megfelelő működéshez szükséges, hogy a szűrők maradéktalanul el tudják látni feladatukat, elhanyagolásuk nagyobb hibához vezethet!

Szerszámgépek javításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását szerszámgépek felújításával kapcsolatosan is!

Mit tegyen, ha meghibásodik a szerszámgép?

szerszámgép javítás

Természetesen a legevidensebb válasz, hogy hívjon minket, azonban mielőtt elvégezhetnénk a szerszámgép javítást, érdemes Önnek is gondoskodnia néhány dologról. Mivel a szerszámgépek nem olcsó szerkezetek, minden bizonnyal Önnek is fontos, hogy feleslegesen ne rongálódjanak tovább, ha probléma lép fel, ráadásul a balesetveszélyes helyzeteket is jó elkerülni.

Hogyan tudja ezt megtenni?

 • Amikor az első jeleit érzékeli a meghibásodásnak, ne folytassa a termelést! Lehet, hogy kiesést okoz, de ilyenkor előfordulhat, hogy a gép még könnyebben javítható, ha nem terheli úgy, hogy már eleve gond van vele.
 • Áramtalanítsa a szerszámgépet! Ha nem tudja pontosan, hogy mi a zavar oka, akkor ez a lépés még inkább fontos, hiszen a meghibásodott termelőeszközök érintésvédelmi szempontból sem mindig biztonságosak.
 • Várja meg a szerszámgépjavító szakembereket! Amennyiben Ön nem rendelkezik megfelelő képzettséggel a területen, akkor nem érdemes egyedül belefognia a javításba, mert lehet, hogy csak még nagyobb problémát okoz vele.

Ha szerszámgépjavításról van szó, keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Szerszámgép javítása gyorsan és szakszerűen!

szerszámgép javítás

A szerszámgépeknek létfontosságú szerepük van a gyártásban és a különféle munkálatokban, így nagyon fontos, hogy kiválóan működjenek, és előrébb vigyék a folyamatokat. Ha meghibásodik egy szerszámgép, rögtön kérjük szakember segítségét, hiszen egy rossz gép megkeserítheti a munkánkat.

Viszont nem állhatnak le a munkálatok hosszú időre, mivel azok anyagi károkkal is járhatnak, ezért érdemes megbízható, gyors és rutinnal rendelkező szakemberre bízni hibás szerszámgépünket.

Nálunk jó helyen jár! Egy előre megbeszélt időpontban állapotfelmérést végzünk és ezt követően neki is látunk a szerszámgép javításának. Mi bármilyen problémát megoldunk, és arra törekszünk, hogy minél hamarabb újra hasznos berendezés lehessen a munkában a szerszámgép, melyhez minden szükséges eszközünk és szakismeretünk megvan.

Szerszámgépjavítás a mi területünk, amiben garantált minőséget nyújtunk és biztosítjuk a tökéletes működést! Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot és mi felújítjuk szerszámgépét!

Érdekességek az esztergagép kialakulásáról

Esztergagép

Napjainkban már igen precíz és modern gépek segítik az egyes ipari területek mindennapi munkafolyamatait, és egy megbízható gépjavítással foglalkozó céggel karöltve gördülékeny lehet a munka. De hogyan is alakult ki mindez?

Az eszterga volt az első szerszámgép, mely ötezer éves múltra tekint vissza. Az első esztergák i.e. 3000 körül jelentek meg Közel-Keleten, amiknek segítségével fából készült forgástesteket készítettek és az íjvonó elvén működtek.

I.e. 300-ban egy egyiptomi sírban ábrázolták a faesztergát, a dombormű két embert ábrázol, akik egy esztergát működtetnek. Valószínűsíthető, hogy a görögök az egyiptomiaktól ismerték meg ezt a technikát.

Érdekes feljegyzések születtek a szerszámgép használatát tekintve. 1254-ben I. Edward és Kasztíliai Eleonóra esküvőjén használt több száz csésze és 1500 darab tányér volt, amit mind fából esztergályoztak. Később, 1284-ben az egyik földesúri birodalmat felszerelték új edényekkel, amihez több ezer tányér és kupa volt szükséges.

A mai, korszerű gépek rendkívül strapabíróak, ám az igen nagy igénybevételnek köszönhetően egy idő után szakszerű javításra szorulnak. A professzionális szerszámgépjavítás segítségével újjá varázsolhatja berendezéseit! Meghibásodott gépei kapcsán bátran forduljon hozzánk!

Modernizáltassa elavult gépeit!

Modernizáltassa elavult gépeit!

A technika rohamos fejlődése miatt előfordulhat, hogy régebbi gépeink mér elavultak és nem képesek megfelelni a modern elvárásoknak. Ez a probléma sokrétű lehet: nem megfelelő teljesítmény, mai szemmel pontatlan megmunkálás, természetes elhasználódás. Ilyenkor megtehetjük, hogy vásárolunk egy új szerszámgépet, illetve modernizáltathatjuk azt egy erre kiválóan képzett és széleskörű tapasztalattal rendelkező céggel.

A fogyasztói társadalomban a szerszámgép felújítás háttérbe szorult, és csak kevesen foglalkoznak a modernizálással, de vannak még olyan vállalkozások, akikre nyugodtan rábízhatjuk a munkát.

Szeretné szerszámgépei felújítását és javítását profi szakemberekre bízni? Akkor a legjobb helyen jár! Szakszerűen, az Ön igényei szerint végezzük el a modernizációs munkálatokat, hogy Önt még hosszú évekig kiszolgálják felújított szerszámgépei!

Ha új darab vásárlása helyett Ön is a szerszámgép felújítás mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal! A profi munkát garantáljuk!

Szerszámgépek: a geometriai beállítás jelentőségéről

Gépek beállítása

Az előállított munkadarabok pontossága jelentősen függ a szerszámgépek pontosságától. A tökéletes működést a rendszeres gépbeállítás szavatolja. A szerszámgépek geometriai beállítása éppen ezért nyer nagy jelentőséget.

A geometriai beállítás nem csupán a precíz működés elősegítéséhez járul hozzá, de lehetővé teszi, hogy a különböző alkatrészek kopása kisebb, a csapágyak terhelése pedig alacsonyabb legyen, ezzel együtt a szerszámgépek élettartama pedig meghosszabbodjon.

A geometriai beállítás során számos részfeladatot el kell végezni a szerszámgépen, így például a vízszintes és függőleges kardánhajtások beállítását, a tengelyek, hengerek, állványok párhuzamosságának és egyenességének mérését, a szánpályák és munkaasztalok vizsgálatát, a gépalapozások, a tartó- és vezetősínek vizsgálatát, ezen kívül az orsók vizsgálatát, valamint a merőlegesség és a függőlegesség pontos méréseit.

Szeretné profikra bízni a szerszámgépek javítását, geometriai beállítását, karbantartását? Keressen minket bizalommal!

Felújítás: megéri? A válasz: igen!

Gépek beállítása

A munkagépek előbb utóbb sajnos elhasználódnak, meghibásodnak, és már nem teljesítenek olyan hatásfokkal, mint pályafutásuk elején. Hogy mit eredményez egy hibás gép? Megnő a szervizköltség, az üzembiztonság instabillá válik és termeléskiesés lép fel. Az adott szerszámgép tulajdonosa egy fontos kérdés előtt áll: újat vegyen, vagy döntsön a szerszámgép felújítás mellett?

A felújítás mellett több érv is szól:

 • Ha az adott berendezést, valamint annak használatát már jól ismerik a dolgozók és magabiztosan is bánnak vele, érdemes megfontolni, hogy, ha anyagi szempontból is megéri, a felújítással megtartsuk megbízható gépünket.
 • A régi gépekre jellemző a stabil mechanikai felépítés, ezt kár lenne lecserélni egy esetlegesen silányabb darabra.
 • Gyakran fennáll az a prózai ok, ami a felújítás oldalára billenti a döntés mérlegét, méghozzá az, hogy nincs lehetőség új gépet venni, és ez a megoldás költséghatékonyabb.

Keressen minket bizalommal szerszámgép felújítása esetén!

Gondoljon rendszeresen a szerszámgép karbantartásra!

Gépek beállítása

A karbantartás fontossága magától értetődő, hiszen ezzel hatalmas kiadásokat kerülhetünk el cégünk esetében. A másik érv, ami e mellett szól, az az üzemi balesetek elkerülése miatt lényeges, hiszen se a cégnek, se a munkavállalónak nem jó egy ilyen esemény. A megfelelő szerszámgép karbantartás tehát elhanyagolhatatlan a mindennapok során!

Sajnos még egy újonnan vásárolt eszterga, CNC gép vagy más szerszámgép esetében is előfordulhat meghibásodás, amit ha a gyártói garanciára bízunk, az nagy idő kiesés, az idő pedig ugyebár pénz. A régebbi gépeknél ez főleg fontos kérdés, mivel bármikor bekövetkezhet egy nem várt meghibásodás vagy üzemhiba, ezért legalább fél évenként érdemes szerszámgép karbantartásnak alávetni ezeket.

Ha profi szerszámgép karbantartó és javító cégre van szüksége, akkor ne keressen tovább! Nyugodtan ránk bízhatja a munkát, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkezünk az ilyen jellegű munkálatok terén!

Kérje ajánlatunkat
Tekintse meg munkáinkat
Olvasgassa a gépipari szótárunkat!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Rendszeres és pontos tájékoztatás érdekében adja meg e-mail címét, így feliratkozik online hírlevelünkre.

Az Ön e-mail címe:


platni | nagypontossággal megmunkált sík felület
tusírozás | munkadarab megfestése annak érdekében, hogy két érintkező felület találkozási pontjait vizsgálni lehessen (illesztés jóságának ellenőrzése)
Teljes Gépipari szótár

SKODA160 CNC Horizont
Hagyományos SKODA 160 típusú horizontál CNC-re történő átépítését végeztük el, többek között az eddigi 5000 mm x mozgást 10000 mm-re növeltük meg.Az x tengelyen lineárvezetéket és golyósorsót alkalma...
További referencia munkáink
Cégünkről Szolgáltatási területek Referenciák Gépipari szótár Online tanácsadás Tanácsok Kapcsolat
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Keresőoptimalizálás, Honlapkészítés : Xpedient Tanácsadó Kft., Néhány website
Látogatók száma: 63287.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. | +36-1-277-7903 | +36-20-934-1253 | hexa.koszegi@gmail.com | 1211 Budapest, Központi út 54.

Elérhetoségek
Telefon:+36-1-277-7903
Telefon:+36-20-9-341-253
E-mail:hexa.koszegi@gmail.com