Szerszámgép felújítás, karbantartás

Szerszámgép és célgép felújítás, modernizálás Eszterga, marógép modernizálás, felújítás? Állapot felmérés, hidraulikus rendszerek tervezése. Felújítás modernizálás állapot felmérés  
célgép szerszámgép marógép állapot felmérés, felújítás, modernizálás. Gépi forgácsolás, hidraulikus rendszerek tervezése
+36-1-277-7903+36-20-9-341-253
hexa.koszegi@gmail.com
A gép műszaki állapota
Mindig legyen tisztában saját gépének műszaki állapotával, ennek érdekében időközönként ellenőriztesse a gép geometriáját és az egyes funkciókat.
Tanácsok szerszámgép használóknak
Tovább a szolgáltatási területekhez
Referencia munkáink


Még több tanács
Dr. Kiss Gyula
(KÖZGÉP RT.)

Az elmúlt időben több szerszámgépet sikeresen újíttatunk fel a HEXA Kft-nél. A gépek felújítását gyorsan és szakszerűen végezték, sőt a megrendelt műszaki tartalmon felül is végeztek munkát. A jövőben is számítunk munkájukra, valamint a gépek karbantartásában is kérjük közreműködésüket.
Összes vélemény megtekintése
Cégünket tanúsította
az Interantional Cert
Hungary Kft.

www.isotanusitas.hu
   Navigáció: Főoldal --> Minőségpolitikánk

A HEXA Kft. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Minőségpolitika
A HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. gépek és gépi berendezések gyártásával, javításával és felújításával foglalkozik. Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségét és megfeleljünk a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek. Ennek érdekében minden munkatársunk elkötelezi magát a következőkre:

Eleget teszünk a vevő minőségi elvárásainak. Termékeinket jó minőségű anyagok felhasználásával, a műszaki célszerűség és a megbízható használatra való alkalmasság figyelembevételével, korszerű megoldásokat alkalmazva készítjük el.

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon vevőink, üzleti partnereink elégedettségéhez.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Igényeiknek megfelelően fejlesztjük termékeinket és technológiánkat, működési rendszerünket.

Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, ezért elvárjuk az igazoltan egyenletes minőségű termékek szállítását, saját minőségirányítási rendszerük folyamatos fejlesztését.

Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet, és a környezeti értékek védelme mellett.

Megfelelünk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak, ami garantálja termékeink és szolgáltatásaink minőségét, valamint ezek folyamatos fejlesztését.

A HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. termékeivel és szolgáltatásaival hírnevet, megbecsülést és megérdemelt eredményt kíván elérni.


Kőszegi István
Ügyvezető igazgató


Az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünket a STandard-Team Kft. készítette: Tekintse meg weblapunkat.
Cégünkről
Az ügyvezető önéletrajza
Kérje ajánlatunkat!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Rendszeres és pontos tájékoztatás érdekében adja meg e-mail címét, így feliratkozik online hírlevelünkre.

Az Ön e-mail címe:


golyósorsó | nagypontosságú köszörült menetes orsó
forgó jeladó | nagypontosságú mérőeszköz amely a forgó mozgást érzékeli és nagy felbontással méri, melyet elektronika segítségével hossz elmozdulási mértékre váltunk át
Teljes Gépipari szótár

SKODA160 CNC Horizont
Hagyományos SKODA 160 típusú horizontál CNC-re történő átépítését végeztük el, többek között az eddigi 5000 mm x mozgást 10000 mm-re növeltük meg.Az x tengelyen lineárvezetéket és golyósorsót alkalma...
További referencia munkáink
Cégünkről Szolgáltatási területek Referenciák Gépipari szótár Online tanácsadás Tanácsok Kapcsolat
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Keresőoptimalizálás, Honlapkészítés : Xpedient Tanácsadó Kft., Néhány website
Látogatók száma: 63287.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. | +36-1-277-7903 | +36-20-934-1253 | hexa.koszegi@gmail.com | 1211 Budapest, Központi út 54.

Elérhetoségek
Telefon:+36-1-277-7903
Telefon:+36-20-9-341-253
E-mail:hexa.koszegi@gmail.com