Szerszámgép és célgép felújítás, modernizálás. Gépi forgácsolás, hidraulikus rendszerek tervezése

Szerszámgép és célgép felújítás, modernizálás Eszterga, marógép modernizálás, felújítás? Állapot felmérés, hidraulikus rendszerek tervezése. Felújítás modernizálás állapot felmérés  
célgép szerszámgép marógép állapot felmérés, felújítás, modernizálás. Gépi forgácsolás, hidraulikus rendszerek tervezése
+36-1-277-7903+36-20-9-341-253
hexa.koszegi@gmail.com
A gép műszaki állapota
Mindig legyen tisztában saját gépének műszaki állapotával, ennek érdekében időközönként ellenőriztesse a gép geometriáját és az egyes funkciókat.
Tanácsok szerszámgép használóknak
Tovább a szolgáltatási területekhez
Referencia munkáink


Még több tanács
Dr. Kiss Gyula
(KÖZGÉP RT.)

Az elmúlt időben több szerszámgépet sikeresen újíttatunk fel a HEXA Kft-nél. A gépek felújítását gyorsan és szakszerűen végezték, sőt a megrendelt műszaki tartalmon felül is végeztek munkát. A jövőben is számítunk munkájukra, valamint a gépek karbantartásában is kérjük közreműködésüket.
Összes vélemény megtekintése
Cégünket tanúsította
az Interantional Cert
Hungary Kft.

www.isotanusitas.hu
   Navigáció: Főoldal --> Cégünkről

HEXA A KEZDETEKTŐL MOSTANÁIG

A cég bemutatása
Cégszerű megnevezés: HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.
Székhely: 1211 Budapest Központi út 54
Telephely: 1211 Budapest, Központi 54.
Levelezési cím: 1756 Budapest, Pf. 28.
Telefon/fax: 06-1-277-7903
Mobil: 06-20-934-1253
Ügyvezető igazgató:

A HEXA Szerszámgép­ipari és Kereskedelmi Kft. 1992-ben alakult, két magánszemély tulajdonában álló mikrovállalkozás. A vállalkozás saját tulajdonú kb. 300 m2-es, daruzott műhelyépületben végzi a munkáját. A vállalkozás tevékenységi köre különféle szerszámgép­ek alkatrészeinek gyártása, szerszámgép­ek javítása, felújítás­a, általános és speciális rendeltetésű gépek gyártása valamint alkatrészek forgácsolás­a.

A tevékenység végzéséhez rendelkezünk:

• Fémmegmunkáló szerszámgép­ekkel

szerszámgép felújítás

• Hegesztő berendezésekkel
• Különféle gépi-, és kéziszerszámokkal
• Különféle mérő és ellenőrző eszközökkel, készülékekkel

Vállalkozásunk döntő mértékben a nagy méretű ipari termelőüzemek megrendeléseit teljesíti.
Megrendelőink között található pl. Alcoa-Köfém Kft., Motim Rt., Ferrobeton Rt., Ganz Acélszerkezet Rt.

Ezen kívül munkát végzünk szolgáltató cégeknek pl. Fővárosi Közterület-fenntartó Rt., Fővárosi Csatornázási Művek Rt. és kisebb termelőüzemeknek pl. Polgforg Kft., Kerox Multipolár II. Kft. Stb.

A gyártáshoz felhasznált alapanyagok beszerzése a Ferroglobos Rt.-től és a Metalloglobus Rt.-től történik, a csapágyakat az Első Pesti Paulus Rt.-től vásároljuk, az elektromos anyagokat a Duovill Kft.-től, a hidraulika alkatrészeket a Bosch Kft.-től a pneumatikus alkatrészeket az Innofluid Kft.-től vásároljuk. A gyártáshoz szükséges bérmunkák közül a hőkezelést a Csepeli Szerszámgyártó Kft.-nél, a köszörüléseket a Budapesti Szerszámgép­gyár Rt.-nél végeztetjük.


Referenciaként megemlítjük az Alcoa-Köfém Kft. Megrendelése alapján készített végvágó olló gyártását. A megrendelő ajánlatkérésében leírta az igényelt eszköztől elvárt technikai paramétereket, valamint megismerhettük azt a gépi berendezést, amire a végvágó olló felszerelésre kerül. A végvágó olló egy olyan célgép, amellyel a dobra felcsévélt hengerelt alumínium lemezeket a kívánt hosszúság elérésekor levágják. A maximális lemezszélesség 1500 mm, a maximális lemezvastagság 4 mm.
Egy másik célgép, amelyet a Hungaro Insteel Kft. részére készítettünk hasított acélszalag tekercsekből gyárt alakos rácsos tartót, melyet az építőiparban használnak könnyűszerkezetek gyártásakor. Gyártottunk hegesztett acélszerkezetet, melyet a Paksi Atomerőműben használnak a földrengéstani vizsgálatok során. Termékeink közé tartoznak a különféle gyártású szerszámgép­ek alkatrészei, melyeket a megrendelő által biztosított rajzok vagy minta alapján tudunk legyártani.

A HEXA Kft. alapvető megrendelői köre az ipari nagyvállalatok, melyek mindegyike rendelkezik minőségbiztosítási rendszerrel és ennek meglétét a beszállítóitól is igénylik.
Minőségpolitikánk
Munkatársainkról
Kérje ajánlatunkat!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Rendszeres és pontos tájékoztatás érdekében adja meg e-mail címét, így feliratkozik online hírlevelünkre.

Az Ön e-mail címe:


Rezgés diagnosztika | Gép szerkezetek rezgésmérése és kiértékelése korszerű műszerek és matematikai módszerekkel
referencia pont | általában CNC gépek esetében használjuk ezt a kifejezést, a gép bekapcsolását követően ezt a pontot (kitüntetett geometriai pont)veszi fel a gép, és ehhez képest képes adott koordináta pontokat megtalálni
Teljes Gépipari szótár

SKODA160 CNC Horizont
Hagyományos SKODA 160 típusú horizontál CNC-re történő átépítését végeztük el, többek között az eddigi 5000 mm x mozgást 10000 mm-re növeltük meg.Az x tengelyen lineárvezetéket és golyósorsót alkalma...
További referencia munkáink
Cégünkről Szolgáltatási területek Referenciák Gépipari szótár Online tanácsadás Tanácsok Kapcsolat
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Keresőoptimalizálás, Honlapkészítés : Xpedient Tanácsadó Kft., Néhány website
Látogatók száma: 63287.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. | +36-1-277-7903 | +36-20-934-1253 | hexa.koszegi@gmail.com | 1211 Budapest, Központi út 54.

Elérhetoségek
Telefon:+36-1-277-7903
Telefon:+36-20-9-341-253
E-mail:hexa.koszegi@gmail.com